UTA Arad

Jorza, primul utist care-și cere banii la comisii





Fiindcă unii fotbaliști ai UTA-ei aveau deja patru salarii restante încă de luna trecută, ei ar fi putut apela la comisiile federale pentru a-și cere banii. Totuși, Ionuț Popa era optimist și declara pe 7 mai următoarele:  „Nu cred că vor exista jucători care își vor depune memorii, ci vor acționa ca un grup unit. În plus, până li se vor judeca aceste memorii își pot luat salariile de la club. Forma de organizare a clubului produce aceste stări, poate se va schimba și atunci se rezolvă și această problemă”. „Mister” spera ca în această vară ONG-ul să transforme într-un CS sau, în cel mai fericit caz, într-un CSM și – astfel – problema salariilor din bani publici ar fi fost rezolvată.

Revenind, Popa s-a înșelat în privința unuia dintre elevii săi. Tânărul Amir Jorza a apelat la Camera Națională pentru Statutul Jucătorului pentru a-și primi salariile restante. Când cazul va fi judecat, mijlocașul de 19 ani fără cinci zile, va trebui plătit de club pentru ca acesta să nu riște depunctarea. Altfel, ca și restul juniorilor arădeni, Jorza va redeveni fotbalistul celor de la Atletico de la 1 iulie și – teoretic – ar trebui să fie chemat la renegocieri la UTA.

11 comentarii

  1. Parca nu-i normal sa nu iti primesti banii cu lunile. Poate ca si cei din conducere, din solidaritate,-grup unit”, nu?- sunt in aceeasi situatie.

    0
    0
  2. Datoriile nu se discuta . Cam mare ecartul de timp neplătit. Noua conducere sa nu facă greșeală veche când dintr-o echipă cu plăti la zi ,prime și bani de avion s-a ajuns la farfuria cu pilaf de post. !! Ne dorim jucători buni,dar cei cu pretenții de vedete sa meargă la echipe cu nume de afara. Multi jucători cer pe drept bani la instalare in contracte și prime. Politica salarială va tine clubul în viața. Munca trebuie plătită nu și dezinteresul sau contraperformanță. Și la UTA au fost cam de toate. Jucați fotbal și vor veni și banii. Hai UTA !!

    0
    0
  3. Am cam dat bani pe avioane aiurea si veneam acasa cu rezultate proaste. Hai pierzi un meci… pierzi 2,3,4… mai merg baietii si cu autocarul chiar daca era o zi de cazare in plus, la fel cum a facut si Braila care ne-a dat 5!!!

    0
    0
  4. Este vorba despre in drept al lui! Un drept legal, negociat cu conducerea! Indiferent de ce și cum a jucat este dreptul său elementar și constituțional să.și primească banii! Sunteți niște ordinari dacă aveți asemenea păreri…. Apropo… Popa îl mai primește la antrenamente??? Că parcă și Gligor a pățit la fel când și.a cerut drepturile sale….

    0
    0
  5. Asta este…exact si fix Amir s-a gandit ca sa-si ceara drepturile,si nu ca nu ar avea dreptate perfecta..dar ce a jucat?Sau cum?S-a incercat foarte mare baza pe el..si?
    Rosu o fi fost prost,Mihalcea si Falub,la fel,pe Todea l-ati hulit ca nu il joaca,apoi trecut la juniori U 19,cel mai slab ratand si penalty la U 19,ce branza a mai zgariat?Cand fitele depasesc aptitudinile,este bai mare!
    Freze si tunsori….geluri si figuri in cap!

    0
    0
    1. Salariul e salariu! Vine la antrenamente, alearga, transpira, idem in cantonamente. E convocat la meciuri, vine, joaca, intra pe parcurs sau sta pe banca, e decizia antrenorului fata de modul in care s-a pregatit! Prima se da pentru performanta, o meriti sau nu, insa salariul e salariu! Tu, daca ti-ai lua salariul cu pipeta, tot la 4 luni ai mai merge la serviciu? Cu ce ti-ai intretine familia? Ai un contract de munca care iti garanteaza un salariu negociat, consimtit, etc. Sau daca gresesti ori nu-ti faci treaba bine iti taie cineva salariul? Nu, adio prime sau compensatii insa salariul este salariu! Daca joaca prost e vina staffului ca il baga in teren. Din iulie toti juniorii revin la Atletico (te surprinde cu ceva?) si daca nu iti place cum a jucat nu-l mai chemi la renegocierea unui nou contract, sa mearga in liga a IV-a, sa mearga pe alte plaiuri, treaba lui! Salariul este dreptul lui, pentru munca depusa in perioada contractului! Sa fie clar!

      0
      0
    2. Cel mai bine sa le dea banii in funcie de analiza facuta de tine. Esti specialist , stii fiecare cum a jucat, cat a jucat, ar fi varianta ideala????????????????

      0
      0
  6. Da domnule, sa ii dea banii pe care ii are de luat din urma, corect, dar … tu JORZA, fotbal , tu nu prea ai mai jucat demult ,fiind iesit din forma , de foarte mult timp , sau poate, nu te mai vrea Popica la felul cum joci la varsta ta de 19-20 de ani , trebuia sa fi un jucator important pt. UTA. la aceasta ora, dar daca nu ai confirmat de atatia ani pana acuma, asta este, vine altul in locul tau !!! Sa nu crezi ca sunt rautacios ,dar , tu erai considerat cand ai venit la UTA., o mare speranta a UTA.-ei, !!!

    0
    0
  7. Da, baiatul are dreptul la salarii platite, dar si Clubul avea dreptul …de la Jorza, la prestatii pe masura investitiei, in el. Baiatul, nu doar ca nu a progresat, ba chiar a dat inapoi. asta imi este limpede. La o anume varsta mai important ca banii, este sa joci sa iti faci un nume. Jorza nu a beneficiat de sansa avuta..e parerea mea.
    Ii urez succes in viata de fotbalist, pacat ca nu a confirmat…la UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button