National Sebis

Ex. stelistul Ciochină a acceptat oferta Sebișului pentru: „A juca și a crește în valoare, dar și pentru a ne bate la promovare”





După portarul Ionuț Poiană și atacantul Cristian Onțel, Național Sebiș a mai obținut semnătura unui fotbalist crescut de FCSB. Este vorba despre Costin Ciochină, un mijlocaș central de 20 de ani, care a mai activat și ca fundaș stânga în turul ediției precedente a ligii secunde, la Metaloglobus. În primăvară, bucureșteanul a făcut parte din lotul celor de la CS Afumați, pentru care – însă – a prins doar cinci partide. În urmă cu două sezoane, Ciochină a fost titular de drept la FCSB II în eșalonul trei, avându-l coechipier în câteva partide și pe arădeanul Dennis Man.

Proaspăta achiziție a „alb-albaștrilor” va demara pregătirile pe 16 iulie, când Călin Cojocaru a programat reunirea lotului. „Nu pot să nu neg faptul că am discutat cu colegii de generație, Poiană și Onțel, înainte de a accepta oferta celor de la Național Sebiș. Ambii mi-au spus că fac o alegere bună, la un club ce oferă condiții bune și unde aș avea șansa să joc constant și să cresc ca valoare. Totodată, am șansa ca, împreună cu noii mei colegi, să ne batem la promovare și sper ca de această dată să reușim”, ne-a declarat Ciochină.

Vă reamintim că sebișenii au renunțat doar la juniorii Moise și Deliman, însă, probabil, îi va pierde și pe Siminic, Săulescu și Enciu, care nu și-au reînnoit nici acum înțelegerile, având parte de oferte mai bune de la alte cluburi. „Eu spun că le-am făcut propuneri bune tuturor fotbaliștilor care au făcut parte din lotul nostru în returul campionatului trecut, dar sunt liberi să aleagă altceva dacă nu mai doresc să continue la Sebiș. Vom aduce alți fotbaliști în locul lor, nu vom rămâne descoperiți”, a mai spus Cojocaru.

Tot astăzi sârbul Igor Basic a fost prezentat oficial la divizionara secundă ACS Poli, dar Călin Cojocaru susține că masivul fundaș mai este sub contract cu Sebișul. „Îi vom da drumul doar în condiții avantajoase și pentru noi”, a transmis managerul Naționalului.

Național Sebiș a terminat pe locul 3 sezonul precedent al Ligii a 3-a (seria a IV-a), în spatele celor de la ACS Șirineasa și Școlar Reșița.

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button