Minifotbal, futsalzTOP ARTICOLE

Ergad și Napoli au depășit faza grupelor la turneul final al Cupei României de mini-fotbal, Flamura Roșie vine acasă!





Orașul Sibiu a strâns „crema” fruntașelor Cupei la mini-fotbal în județele lor. Aradul este reprezentat de câștigătoarea FC Ergad, finalista Napoli și Flamura Roșie, echipa clasată pe locul 3 în Liga De Savoia. La start s-au prezentat nu mai puțin de 96 de echipe, împărțite în 32 de grupe a câte trei combatante. Primele două clasate joacă de mâine meciuri eliminatorii, ziua de duminică fiind rezervată sferturilor, semifinalelor și ultimului act. Printre formațiile calificate se află și Eragdul și Napoli, ambele de pe locul 2 și ambele după câte o victorie și o remiză transformată în eșec după penalty-uri.

Câștigătoarea Cupei arădene a debutat cu un succes clar, 5-1, cu Viitorul Timiș. Nadiu (4) și Ghergar au fost autorii golurilor arădenilor. Apoi, în nocturnă, Ergadul a remizat (0-0) cu Boromir Deva, pierzând primul loc în grupa a 15-a la penalty-uri. Mihai Ordodi, Valentin Popa – Andrei Nanu, Victor Rotar, Alex Cioncioiu, Darius Nadiu, Adrian Corbu, Daniel Tambor, Daniel Husar, Dorel Mutică și Ovidiu Ghergar sunt numele care formează lotul celor de la Ergad la finala din orașul de pe Cibin. Railex Botoșani e adversarul Ergadului în prima fază eliminatorie.

În schimb, napoletanii au început cu remiza 1-1 (gol Marinescu) și eșecul la loviturile de departajare în fața celor de la Boltă Alba Iulia, după care a urmat victoria clară cu FC Valea Aurie, din Sibiu. A fost 3-0 pentru arădeni, Marinescu înscriind din nou un gol, tabela fiind completată de Simion și Negrea. La Sibiu, Cristi Negrea contează pe: Gabriel Cristea – Claudiu Ban, Marcel Bercu, Raul Marinescu, Darius Pîrv, Alex Danciu, Cosmin Bătrîn, Adrian Popa, Alex Simion și Vlad Filimon, cu mențiunea că ultimii doi au trebuit să revină de urgență acasă. Pentru un loc în 16-imi, Napoli se bate mâine, de la ora 10, cu Dedeman Reșița.

Din păcate pentru ea, Flamura Roșie a pierdut ambele partide în grupa a 18-a. A fost 1-2 (gol Pac) cu Maracana Biled și 0-2 cu Old Boys București. Fără niciun punct în clasament, medaliata cu bronz în Liga Desavoia se întoarce acasă.

Echipele arădene sunt susținute la Sibiu și de Cristi Lăzău și Cristi Barna, organizatorii Ligii Desavoia la mini-fotbal.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button