26/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Chiar și fără Capătă, Sântana nu vrea să renunțe la locul de pe podiumul Ligii a IV-a! „Uniriștii” o găzduiesc pe ACS Poli în amical

Teoretic, după promovarea Crișului, favorită pentru câștigarea titlului de campioană în Liga IV-a devine ocupanta locului secund. Aceasta este Unirea Sântana, echipă ce s-a reunit de câteva zile tot sub comanda lui Dan Cuedan, unul dintre cei mai bine cotați antrenori arădeni.

Schimbările la nivel de lot sunt puține, gruparea „roș-neagră” renunțând doar la Alex Capătă. Golgheter al echipei, fostul utist a avut unele ieșiri ce nu au putut fi tolerate de „uniriști” și: „Am reziliat contractul de comun acord. În rest, nu a mai plecat nimeni, iar ca și achiziții deocamdată nu e nimic concret. Avem câteva discuții, cele mai avansate fiind cu portarul Alex Mitrea, ce a apărat la Cermei, dar aparține Ineului. Obiectivul rămâne o clasare în primele trei locuri”, a explicat Cătălin Puia, președintele celor din Sântana.

Ieri, Unirea a disputat și un prim amical în perioada de pregătire estivală. UTA Under 17 a condus cu 2-1 până în ultimele zece minute, dar „roș-negrii” au întors partida la 4-2.  Juniorii Olteanu și Stanciu, acesta din urmă autor al unui hattrick, au fost marcatorii teamului lui Cuedan.

Unirea Sântana va juca și în weekend, mai precis sâmbătă, cu proaspăta prim-divizionară județeană, Podgoria Pâncota. Apoi, Peia et. comp. le vor mai întâlni în ordine pe: CS Ineu (18 iulie),  ACS Dumbrăvița (21 iulie),  Național Sebiș (25 iulie), ACS Poli Timișoara (28 iulie), Crișul Chișineu Criș (4 august).

5
0