Fotbal judetean

Ciba e noul antrenor al Victoriei Felnac: „Un proiect solid, pe termen lung”





Dan Cuedan și Dani Sule au împărțit frățește banca celor de la Victoria Felnac în campionatul 2017-2018 al Ligii a IV-a Arad. După un start de sezon complicat, treptat, formația „roș-albă” s-a pus pe picioare și a terminat pe locul 10, departe de zona fierbinte a clasamentului. Astfel, nu se punea problema unei schimbări la nivelul băncii tehnice, doar că Sule a anunțat conducerea clubului că din rațiuni legate de programul de lucru nu mai poate onora toate antrenamentele echipei și, uneori, nici chiar meciurile oficiale.

Așa stând lucrurile, VI-FE s-a orientat spre alți tehnicieni, însă doar discuțiile recente cu Lucian Ciba s-au finalizat fericit. De altfel, fostul mijlocaș al UTA-ei era pe cale să accepte oferta nou promovatei Speranța Turnu, dar un telefon al fostului coleg de generație de la Romvest, Oliver Felnacichi, președinte și jucător la Felnac, l-a determinat să schimbe „macazul”.  „După ce am renunțat la colaborarea cu Macea, am zis că o să stau departe de fotbal cel puțin o jumătate de an. Domnul Radița de la Turnu mă convinsese să revin încă din această vară, însă oferta celor de la Victoria Felnac a fost mai bună. Și nu mă refer la salariul meu, ci la faptul că aici mi s-a propus un proiect solid, pe termen lung, în timp ce Turnu bătusem palma pentru o colaborare până în iarnă. Joi seara e reunirea lotului, o să-i cunosc pe băieți și voi vedea ce posturi ar mai trebui completate”, ne-a declarat Ciba, fost tehnician la  Național Sebiș, Crișul Alb Buteni, Crișul Chișineu Criș, Progresul Pecica și Voința Macea.

Practic, palma dintre conducerea lui VI-FE și noul antrenor a fost bătută aseară. „Pe lângă faptul că îl cunosc de mic copil pe Luci Ciba, iar rezultatele sale de antrenor spun multe despre valoarea sa, era important ca el să fie legat, oarecum, și sentimental de comuna noastră. Am înțeles că a avut bunici la Felnac, așa că există un oarecare un sentiment de apartenență în ceea ce-l privește. Sunt convins că vom avea o colaborare bună, cu obiectiv clasarea în primele zece echipe, bazându-ne pe cât posibil pe cât mai mulți jucători din Felnac și împrejurimi. Îi mulțumim deocamdată lui Dani Sule, a fost foarte corect cu noi și sperăm ca într-o bună zi să reluăm colaborarea sub o formă sau alta”, a menționat și Oliver Felnacichi.

Deși Adam sau Onețiu se pregătesc cu alte echipe, deocamdată nu există despărțiri certe la Felnac, după cum nu putem vorbi nici despre transferuri parafate 100%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button