Stranieri aradeni

Petre, titular la debutul în prima ligă daneză





Cel mai scump transfer din istoria UTA-ei, Adrian Petre, a fost titular și integralist în prima partidă disputată de Esbjerg în noul sezon al Superligii daneze. Meciul s-a disputat pe terenul celor de la Nordsjelland și s-a încheiat la egalitate: 1-1.

Petre s-a transferat la Esbjerg pentru 500.000 de euro după sezonul (2016-2017) excelent făcut în tricoul UTA-ei, în care a înscris nu mai puțin de 28 de goluri. Mai apoi, în primul său an în Danemarca a înscris 13 goluri în eșalonul secund și a ajutat la clasarea echipei sale pe locul 2.  Din această postură, „alb-albaștrii” au disputat barajul de promovare cu Silkeborg, impunându-se cu scorul general de 3-1.

Atacantul arădean este și component al naționalei U21, care va disputa în septembrie și octombrie partidele decisive pentru calificarea la Campionatul European din Italia de anul viitor.









4 comentarii

      1. Când Petre va fi în vacanță la Arad să povestească centrului de juniori și specialiștilor cum trebuie făcută o pregătire pentru adevăratul fotbal. Ce se cere și ce se oferă. și unde e diferența. La pregătirea actuala multivor fi refuzați și pe la CERMEI !Și tot multi pot fi îndreptați către alte ocupații tot atât de nobile in. societate.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button