Fotbal judetean

Nădlacul a rămas în Liga a IV-a și este aproape să bată palma cu Dani Cap pentru postul de antrenor: „Mai avem neapărat nevoie de patru jucători”





Victoria Nădlac a încheiat sezonul trecut pe locul 15 în Liga 4-a Arad, singurul retrogradabil în cazul în care campioana Crișul Chișineu Criș nu ar fi promovat în urma barajului cu Bustuchinul. Cum teamul lui Adi Abrudean și-a îndeplinit obiectivul, „vameșii” sunt reprimiți în primul eșalon județean.

Cert este că după schisma din iarnă, când antrenorul Rudy Lakatos și majoritatea jucătorilor au părăsit clubul, Nădlacul a fost victimă sigură bazându-se pe o echipă de copii. La cârma echipei a fost Ionuț Tufă, care a și apărat poarta echipei sale în două-trei meciuri, lucrurile urmând să se schimbe din această pauză competițională.

Dani Cap este aproape să devină noul „principal” și spune răspicat că lotul are nevoie de întăriri serioase pentru a rămâne deasupra liniei de retrogradare și la finele stagiunii 2018-2019. „În principiu, m-am înțeles cu cei de la Nădlac, dar îmi mai trebuie vreo patru jucători. Cu lotul actual e greu să scoatem rezultate. Dacă din punct de vedere financiar cei de la club pot suporta cheltuielile pentru încă patru-cinci jucători, o să concretizăm această colaborare. Dacă voi semna, obiectivul va fi salvarea de la retrogradare, iar dacă cumva reușim să ne clasăm între primele 8-10 echipe, ar fi perfect. Primul amical e programat sâmbătă seara contra maghiarilor de la Totkomlos, iar săptămâna viitoare vom avea încă unul cu o echipă din zonă, dar nu am stabilit exact cu cine”, ne-a declarat fostul antrenor al celor de la Turnu și Șeitin.

„Vameșii” au avut două promovări consecutive în 2016 și 2017, sezonul trecut fiind primul de la revenirea în Liga a IV-a.









2 comentarii

  1. Tipic AJF. Nu pica nimeni din D, nici din „Onoare”, numai retrasele. Unde e spiritul de competiție? Trăiască Daciada!

    0
    0
    1. Asta vroiam să spun și eu, fir-ar a dracului ea de treabă! La ce s-au mai cheltuit banii, dacă a fost o competiție fără nici o retrogradată?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button