Arhivă articole

Ediția a 31-a a ,,Cupei Zarandului” la oină le-a revenit celor de la Progresul Dieci

Cu ocazia Zilei comunei Almaș, duminică s-a desfășurat a 31-a ediție a ,,Cupei Zarandului” la oină. Organizatorii din acest au fost Asociația Județeană de Oină Arad, prin președintele acesteia – prof. Octavian Lupei, în parteneriat cu Universitatea de Vest ,,Vasile Goldiș” din Arad și Primăria Comunei Almaș.

După meciuri echilibrate și viu disputate, pe primele trei locuri s-au situat echipele Progresul Dieci (antrenor-prof. Raul Faur), UNIVEST Arad (antrenor-prof. Daniel Mărcuș) și Viitorul Almaș (antrenor-prof. Alin Dronca). Câștigătorii competiției au intrat în posesia marelui trofeu și a medaliilor de campioni, în timp ce componenții celorlate două echipe au fost recompensați cu medalii. Arbitrajul a fost asigurat de Mihai Oarcea și Bogdan Hanc.

Publicul spectator a fost format, în mare parte, din locuitori ai Almașului și ai satelor învecinate, foști practicanți ai jocului de oină, cunoscut fiind faptul că în această parte a județului nostru sportul național al românilor este foarte îndrăgit.

Emil Arsa

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.