UTA Arad

Petra a primit sarcini mai ofensive în noul sezon: „Îmi convine, sunt în primul rând un jucător de atac. Vrem să terminăn în primele 7-8 echipe”





Unul dintre cei patru jucători seniori care și-au prelungit contractul cu UTA va avea un rol puțin diferit în noua stagiune. Din mijlocaș central cu sarcini preponderent defensive, Mihai Petra a fost urcat în linia de trei ce sprijină atacantul de careu. Oarecum ocupă postul lui Buia din retur, deși a fost încercat în partidele amicale și pe stânga. Iar cum Copaci dă randament bun ca fundaș stânga, iar Vădrariu poate evolua și mai sus în bandă, fostul fotbalist al ASA-ului e cel mai apropiat fotbalist de atacantul Alex Pop. „Îmi convine că voi juca mijlocaș ofensiv, fiindcă sunt în primul rând un fotbalist de atac. Vreau să demonstrez mai mult decât am arătat până acum, iar echipa să termine cât mai sus, între primele 7-8 locuri. Va fi destul de greu să sperăm la mai mult, căci sunt echipe care au făcut transferuri importante. Dar, ne vom bate să ținem și noi ritmul cu ele”, a spus Petra.

Odată cu vizita celor de la Farul Constanța, mijlocașul de 25 de ani va debuta, ca și majoritatea componenților actualului lot utist, pe arena „Motorul” din Aradul Nou dotată cu suprafață artificială. „Terenul pare bun, dar nu suntem încă obișnuiți cu el. Nu ne-am antrenat pe el decât de două ori, dar mai avem timp toată săptămâna viitoare să ne acomodăm cu el. Este totuși important că ne-am întors la Arad, publicul ne va ajuta mult în obținerea unor rezultate cât mai bune”, mai susține Mihai Petra.

Roberto Bodea, Alex Manea și Daniel Dan sunt ceilalți supraviețuitori din rândul seniorilor în lotul utist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button