UTA AradzTOP ARTICOLE

„Motorul” își poate deschide porțile și pentru meciurile oficiale: Reprezentanții FRF au omologat arena din Aradul Nou





Fiindcă Primăria a recepționat noul gazon sinteti montat de firma Ischia la mijlocul acestei săptămâni, clubul UTA a solicitat prezența reprezentanțiilor Federației Române de Fotbal în vederea omologării noii arene „Motorul”. Aceștia, mai precis  Sorin Cojocaru, responsabilul de ordine și siguranță al FRF și Paul Zaharia, director operațiuni meciuri la FRF,  au sosit promt și după o inspecție amănunțită a stadionului ce și-a mărit capacitatea până la 3700 de locuri și – implicit – și configurația pe alocuri, au dat „undă verde” pentru găzduierea meciurilor de Liga 2-a.

Totuși, nu au lipsit observațiile și amendamentele și acestea au vizat în special siguranța spectatorilor și supravegherea lor. Numărul camerelor video trebuie să crească pe „Motorul”, iar sectorul rezervat presei trebuie delimitat și el mai bine și dotat cu cele necesare jurnaliștilor. Cojocaru și Zaharia au vizitat apoi și stadionul mare aflat în construcție în Calea Aurel Vlaicu, pentru a le da unele sugestii constructorilor. Acestea au fost notate și de reprezentanții clubului UTA, direct interesați ca lucrurile să iasă bine într-un final și la adevărata casă a Campioanei Provinciei.

Altfel, campania de vânzare a abonamentelor decurge excelent. După cele 247 bucăți comercializate ieri, alte zeci au fost vândute și până la această oră. Până la urmă, chiar dacă nimeni din cadrul clubului nu vorbește de promovare, revenirea echipei în Arad a creat emulație în rândul susținătorilor „roș-albi”.

15 comentarii

  1. Sa nu ne imbatam cu apa rece. Mai lasati cuvantul „promovare” ca parca ne rasuciti cutitul in rana.

    0
    0
  2. Cine isi face abonament, o face pentru ca vrea sa o vada pe UTA si la bine si la greu, nu neaparat cu gandul ca promovam sezonul asta.

    0
    0
    1. eu nu văd rostul să merg la meci dacă obiectivul nu e avansarea într-o ligă superioară, vorbim de totuși de UTA și de singura echipă a orașului, nu vorbim de energeticianul Petroșani, care apropo, are obiectiv promovarea declarată!

      0
      0
  3. Azi am achizitionat abonament tribuna a 2-a sector C. Nu ma intereseaza parerea lui Vali dar si suporterii UTA-ei pot face atmosfera extraordinara..Vali daca mergeai la meciuri stiai cest fapt.. Nu este obligatoriu sa faca nimeni abonament sau sa mearga la meciuri daca nu doreste dar nu ironiza pe cei care chiar daca sunt putini , isi achizitioneaza abonament , iubesc clubul si sa sti ca incurajeaza echipa foarte frumos , fiind alaturi la bine si la greu. Abtine-te de la astfel de comentarii deoarece cazi in penibil..

    0
    0
    1. Nu trebuie sa ne spui unde ai cerut sa-ti faci abonament,problema si motivatiile raman ale tale…Foarte bine ca ti-ai facut!Explica-le si altora….
      Daca ti-ai facut abonament,Motorul fiind altfel structurat acum,ai avut voie sa intri si sa vezi unde vrei sa-ti alegi,ba chiar ti s-a indicat de catre Alexandra si d-na Meszar,sa mergi,sa iti alegi,apoi sa revii!
      Eu am facut la fel,pentru ca locurile mele vechi,pe care aveam abonamente,nu mai exista…
      Asa ca mi-am ales altele….Care ar fi problema?
      Problema va fi cand intr-un mai devreme sau tarziu,va trebui sa revenim oricum pe F.N.,unde aveam de ani de zile abonamentele mele doua bucati,la tribuna a 2-a,imediat sub etajare,pe a mijloc….
      Hai sa vedem cati guralivi isi fac abonamentele pe Motorul,apoi mai vedem….
      Mi se pare ciudat ca abonamentele actuale nu mai au o serie sau un numar de identificare..aveau un numar…..Acum nimic….doar sector,rand si locuri…
      Abonamentele de anul trecut erau pe negru,cu „eroul” Scurtuius in prim plan imprimat,care vad ca marcheaza cate 2 goluri pentru Resita,cu Toma si Saulescu titulari certi ,acum abonamentele sunt rosii,in sfarsit,a disparut negrul diavolesc,dar atat!
      Sper ca nici programele nu vor mai fi tembelizate in negru….
      UTA inseamna rosu si alb!Nu albastru,nu kaki de Kakestan,nu negru!
      3700 locuri pe Motorul?Macar 7-800 abonamente daca ar fi,ar fi un succes maxim,dar mi-e teama ca nici 500 nu vor fi…sper sa ma insel…..
      Poate ca veti reveni din concedii,mai cateva zeci,poate ca unele firme,macar cate 10-15…Cine stie?Cine nu isi face abonament,prefera un 15 Lei/bilet,mai putin decat un pachet de tigari,doar la meciuri cu Poli,Cluj,Petrolul..suporteri adevarati…fara comentarii!

      0
      0
  4. Nu sunt un Gica-contra,dar vor fi mari probleme pe „maxima lucrare” de pe Motorul….
    Valuri,denivelari,dar asa cum spuneam,decat un Imas parjolit,natural,sper ca va fi cumva…
    Groaznic!Merg totusi pe ideea ca se vor face antrenamente multe,asa cum se spune,inclusiv grupele de juniori,ca sa se mai calce si sa se mai rodeze cumva terenul…pana cand debutam oficial acasa cu Farul…S-ar putea ca acest inconvenient,de sintetic,sa ne ajute in cele din urma..Cate echipe se pot antrena sau juca in aceleasi conditii…..nici macar „clapari”,posibil sa nu aibe..o pereche de ghete de sintetic,profesionale,bat pe la 500Ron..
    Avantaj?UTA!Cunosti conditiile,cunosti adaptarile,joci acasa….Un misto cu scuzele de rigoare,spre arbitra Alina Mihoc,permitandu-mi,sa aiba grija la bilute,sa nu-i intre prin sandale….Harry,radea…..El a spus ca nu vrea sa-si duca acasa bilute verzi,satul de pe cele negre de pe Sega,autovulcanizante pe talpi,poate daca ar fi fost rosii,dar asteapta sa se coaca….
    Asa cum se prezinta acum Motorul,cum sare mingea ca si pe plaja de nisip Copacabana,tintim bine…..tot la mai bine!
    Prima regula!Orice antrenament,juniori sau echipa de seniori,se vor descalta si vor scutura bilutele,inainte de a iesi de pe teren!Nici o echipa adversa,nu va intra dupa meci in vestiar cu bilutele in bocanci!Sunt ale noastre si trebuie sa ramana la noi!Nimeni nu duce acasa marfa scumpa a lui Falca!
    Fiecare jucator va fi cantarit,atat la intrare cat si la iesire,nici un miligram nu este voie sa se piarda!Sa nici nu incerce sa ingurgiteze ceva…Se va considera furt din domeniu public si se va imputa ca atare…
    Este o satira si va rog sa o tratati ca atare….

    0
    0
    1. O sa vedem cand se coc jucatorii pe siteticul asta la peste 30C pentru ca primaria nu o sa-l ude ca nu merge instalatia. Atunci o sa avem un avataj mare fara de adversar.

      0
      0
      1. Nu stiu @adymax,dar iti jur ca pe Sega,terenul este excelent,nu doar bunicel,mult peste Motorul de acum,dar la jocuri pe calduri mari,bilutele negre se vulcanizeaza pe ghete,de nu le mai dezlipesti nici cu dalta…Si acolo nu este sistem de udare/racire,pentru ca nu putem vorbi despre irigare…Notiunea este pentru iarba vie,nu plastic!Vom vedea….

        0
        0
    2. eu nu văd rostul să merg la meci dacă obiectivul nu e avansarea într-o ligă superioară, vorbim de totuși de UTA și de singura echipă a orașului, nu vorbim de energeticianul Petroșani, care apropo, are obiectiv promovarea declarată!

      0
      0
  5. Poi energicianul e fosta sirineasa si l-au luat pe vali rusu golgeterul de anul trecut de la luceafărul pt ca amândouă sunt echipele lui nelu sarcina

    0
    0
  6. te nu obliga nimeni sa mergi la meciuri, dar esti tipicul multora care au ajuns aici sau care sunt doar suporteri de rezultat sau care nu agreeaza sportul, UTA era un spirit in Arad si asta cu anii a trecut, doar cei ce au prins-o cu stadionul plin 10-20.000 oameni mai isi amintesc cand canta intreg stadionul chiar si la infrangeri, nu conteaza ca promovezi sau nu, ca esti in Liga x sau y.. conteaza ca iti vezi echipa favorita jucand in Arad si daca se poate ai si juniorul langa tine si asa va creste cu UTA, Batrana Doamna a fotbalului romanesc si nu crescuti in spirit FCSB sau Dinamo . Sa speram ca reintoarcerea in Arad , o clasare buna la sfarsit de sezon, dupa o daruire a jucatorilor si promovarea la anul in prima liga odata cu construirea stadionului vor schimba acest aspect si isi va revine acolo unde ii este locul in primele echipe din tara, dar pentru asta va fi nevoie si de un sponzor care sa aduca emulatia necesara performantei

    0
    0
  7. Vă salut!
    Numele meu e Cosmin și sunt suporter UTA.
    Locuiesc în București, astfel că în afară de meciurile din deplasările cu Metaloglobus și Geto-Dacica e puțin probabil să ajung să văd echipa.
    Însă aș dori să achiziționez un abonament de care să beneficieze o persoană fără posibilități materiale (de exemplu, un un pensionar), dar care iubește această echipă.
    Îmi puteți oferi sprijin în acest sens?
    Mizez pe onestitatea voastră.
    Vă rog să îmi scrieti la adresa cosmin.covaci@gmail.com.
    O seară plăcută!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button