Handbal

Crișul Chișineu Criș și-a aflat adversarele din noul sezon al Diviziei A la handbal feminin





În sezonul 2018-2019, Divizia A la handbal feminin va fi împărțită în patru serii, iar singura reprezentantă a județului Arad, Crișul Chișineu Criș se mai întâlnește doar cu parte dintre adversarele de anul trecut. Fetele pregătite de Sebastian Tudor fac parte din Seria D, alături de: CSM Târgu Mureș, Minaur Baia Mare, CSU Oradea, CSU Reșița și CSU Universitatea de Vest Timișoara.

În primă fază a competiției, combatantele vor avea parte de două tururi și două retururi, iar primele două clasate în fiecare dintre cele patru serii se califică la Turneul Semifinal. Acolo, cele opt echipe vor fi împărțite în două grupe de câte patru, iar primele două din fiecare grupă avansează la Turneul Final. Se vor disputa semifinale, iar câștigătoarele promovează direct în Liga Florilor, iar învinsele vor juca la un turneu de baraj cu locurile 11 și 12 din primul eșalon. Din nou fiecare va juca cu fiecare, primele două clasate la finalul grupei joacă în Liga Florilor, iar celelalte două (împreună cu cele patru echipe clasate pe locul 3 din seriile inițiale) pot juca în elită în caz de retrageri.

Altfel, fetele de Crișul au început cu un eșec (19-31) turneul amical de la Baia Mare, chiar în compania echipei organizatoare, CS Marta. Damian și Klimek, cu câte patru reușite, au fost principalele marcatoare ale „alb-albastrelor”, care mâine le întâlnesc pe fetele de la CSȘ Viitorul Cluj (ora 13), iar sâmbătă (ora 13) pe cele de la CSU Reșița.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button