National SebiszTOP ARTICOLE

Achiziții last-minute la Sebiș: Un mijlocaș ghanez care a evoluat la Lierse și portarul Horvat ar putea debuta în derby-ul cu Lipova!





Cu o zi înainte de debutul noii stagiuni de Liga 3-a, Național Sebiș a bătut în cuie două achiziții importante. Ambele au actele în regulă și ar putea debuta chiar mâine, în derby-ul cu Șoimii Lipova.

În primul rând, e vorba despre Charles Ankomah, un mijlocaș ghanez de 22 de ani care a evoluat timp de 4 ani în Belgia. A făcut-o în tricoul lui Lierse, pentru care a bifat și o prezență în prima ligă, dar apoi a rămas să adune destule minute și eșalonul secund. Fotbalistul se pregătește de aproape trei săptămâni cu sebișenii, dar nu a putut fi legitimat până ce nu i-a sosit cartea verde de la o formație de amatori din Franța, acolo unde a evoluat ultima dată. Și tot la gruparea de pe Crișul Alb a mai ajuns și un „închizător” ivorian, care – însă – nu are „undă verde” pentru prima rundă.

Totodată, Călin Cojocaru și Cosmin Merșca pot opta pentru un portar senior odată cu transferul lui Adrian Horvat. Ajuns la 28 de ani, goal-keeperul de 28 de ani are un trecut în fotbalul arădean, ambele pentru echipe de Liga 2-a: UTA (în sezonul 2013-2014) și Șoimii Pîncota (în debutul stagiunii 2016-2017). Apoi, a ajuns la Csikszereda Miercurea Ciuc, grupare cu care a ratat doi ani la rând promovarea în eșalonul secund, în stagiunea precedentă fiind titularul postului. După ce a încheiat conturile cu gruparea harghiteană a acceptat oferta Sebișului, aici unde îi care concurenți pe post pe juniori Jianu și Gakos.

Naționalul a ajuns la zece transferuri estivale. Pe lângă cei trei goal-keeperi pomeniți deja și Ankomah, pe malul Crișului Alb au mai ajuns fundașii Moisi, Ad. Pop și Stepancev, mijlocașii Goșa și Ciochină și atacantul Szekely.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button