UTA Academie

Și a mai rămas un pas până în Liga Elitelor: LPS Sebeș – UTA Under 19 1-4





UTA Under 19 a reușit să câștige partida din deplasare, de la Sebeș, cu scorul de 4-1.

Penultimul joc din seria a 16-a a preliminariilor Ligii Elitelor a început cum nu se poate mai bine pentru elevii lui Bogoșel, Petcuț și Țamboi. În minutul 3, Creța degajează lung până la Obrad, acesta urmărește și este faultat în careu. Centralul acordă penalty, bate același Obrad și scorul devenea 0-1. În minutul 13, Petcuț centrează bine pentru Gruiescu, care dintr-un carambol reușește să introducă mingea în poartă, 0-2. Gazdele au o răbufnire de orgoliu și, cinci minute mai târziu ,să reducă din diferență. În minutul 30, însă, Obrad bate un corner, mingea ajunge la Dardai care marchează cu capul. UTA intră în avantaj la cabine: 1-3!.

În cea de-a doua parte jocul s-a mai echilibrat, singura fază notabilă fiind golul din finalul partidei. Teodorovici trimite un șut în portar, care respinge, mingea îi revine utistului, care marchează spectaculos din foarfecă și stabilește scorul final, 1-4.

UTA: Creța – Onuțan, Sabău, Dardai, Frai, Gruiescu, Obrad, Moraru, Nagy, Tocu, Petcuț. Au mai jucat: Teodorovici (46), Tudor (46), Haraseniuc (80), Stan (80), Lazăr (86)

„Cu toate că am câștigat a fost unul dintre cele mai slabe meciuri ale noastre, un factor fiind și terenul foarte prost. Va trebui să ne corectăm căci ne așteaptă un meci greu contra celor de la Hunedoara, iar dacă ne vom califica în Elite acolo va fi cu totul altceva“, a declarat la finalul partidei Alexandru Țamboi. declarat la finalul partidei Alexandru Țamboi.

Duminica viitoare, pe 23 septembrie, de la ora 12:00, UTA U19 întâlnește, într-un meci decisiv pentru accederea în Elite, pe ocupanta locului doi, CS Hunedoara. Arădenii au și varianta egalului în acest meci pentru a se califica în edișia 2018-2019 a Ligii Elitelor la fotbal.

uta-arad.ro









Un comentariu

  1. A ajuns Tamboi sa de-a interviiurii? atunci e grav , scapativ-a de acest mascarici si pervers ca bine nu o sa fie cu el la acest club ca si UTA, pacat ca se lucra cu un antrenor asa pervers ca si el,un tradator si un mincinos. Tatal adoptiv a lui Creta, …TAMBOI ce ai cu Debre?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button