Arhivă articole

Înfrângere pentru ICIM la Pecs, urmează două amicale pe teren propriu


Ieri seară, FCC ICIM Arad a jucat al doilea meci amical în această pauză competițională. Arădencele au evoluat în Ungaria pe terenul celor de la Peac Pecs. S-a terminat 91-54 pentru formația maghiară.

Miljan Medveđ a optat să înceapă acest duel cu un prim 5 format din: Hadzovic, Fodor, Harrison, Neagu și Burdgess. Returul întâlnirii cu Peac Pecs e programat peste trei zile, atunci când va avea loc prima apariție a noului lot în fața publicului arădean. Confruntarea se va disputa vineri, de la ora 18:00, la Sala Polivalentă. Sâmbătă, începând cu ora 16:30, „galben-albastrele” încheie perioada de pregătire cu un ultim meci de verificare, contra echipei Novi Sad din Serbia.

Peac Pecs – FCC ICIM Arad 91-54. Pe sferturi: 19-12, 21-14, 25-16, 26-12.

Marcatoare Arad:

Fodor 11 puncte și 7 recuperări, Hadzovic 9 puncte și 7 assisturi, Ardelean 8 puncte, Harrison 7, Burdgess 6 puncte și 6 recuperări, Dzombeta 4 puncte, Ciotir 4, Mercea 3 și Bartok 2 puncte.

După partida din Ungaria, o componentă a lotului a primit o veste devastatoare: Marta Fodor și-a pierdut mama. Clubul a trimis următorul mesaj jucătoarei sosite la Arad în această vară: „Echipa FCC ICIM este alături de Márta Fodor în aceste clipe triste, când se desparte de draga sa mamă. Întreaga echipă este alături de ea și urează sincere condoleanțe întregii familii!”

baschetarad.ro

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.