04/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

„Mister”, între absențe scontate și jucători pierduți pe parcurs: „Te bazezi pe ei și…”

Cu ocazia vizitei celor de la FC Balotești, UTA a pierdut cea de-a patra partidă în prezenta ediție a ligii secundă. Pentru prima oară se poate spune că insuccesul arădenilor a fost rezultatul unui joc inferior adversarilor, cauzat și de oboseala mentală și fizică acumulată după meciul de Cupă și invocată – de altfel – de Ionuț Popa la finalul disputei cu ilfovenii.

Pe de altă parte, poate fi și o chestiune de efectiv. „Bătrâna Doamnă” nu a contat pe trei dintre titularii cerți ai primelor etape. Fundașul Copaci era suspendat, mijlocașul Coulibaly – plecat să-și rezolve problemele legate de viză, iar Vădrariu accidentat la gleznă. Astfel, Ionuț Popa și Cristi Păcurar nu au avut prea multe variante la dispoziție și au introdus pe teren doi dintre jucătorii care au părăsit terenul accidentați în runda precedentă, la Ghermănești, cu Snagovul.

Dar, atât Benga, cât și Stahl au avut aceeași soartă și cu Baloteștiul, adică au fost trecuți pe bancă din pricina  problemelor medicale. „Acum în vestiar, băieții își reproșau unii altora unele lucruri. De exemplu, sunt unii jucători cu probleme medicale recente care vor să intre pe teren, totul pare normal cu două-trei zile înainte de meci, te bazezi pe ei și se întâmplă apoi ce s-a întâmplat și azi. L-am ales pe Stahl fiindcă îl credeam odihnit pentru că nu a jucat în Cupă. Dar, este firav, e ca o domnișoară, nu-l înțeleg. Sunt jucători tineri, precum și David Popa de la care așteptăm enorm de mult, dar iată că nu reușesc să demonstreze. Și la Benga se vedea de la o poștă că trăgea piciorul după el, nici nu mai urca la cornere la un moment dat. Forțați și de împrejurări, am făcut repede schimbările, credeam că voi schimba jocul, dar nu am reușit”, a fost remarca lui Ionuț Popa.

1
6
%d blogeri au apreciat: