04/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Manea, mai franc decât antrenorul său: „Cred că momentan asta ne e valoarea, atâta putem”

UTA a pierdut total neașteptat pe teren propriu cu codașa FC Balotești, la capătul unei prestații modeste. Ionuț Popa a pus eșecul în special pe seama oboselii mentale și fizice acumulată după partida de Cupă pierdută după loviturile de departajare cu Poli Iași.

Un discurs puțin altfel a avut Alexandru Manea, al doilea cel mai experimentat fotbalist al „Bătrânei Doamne” care a intrat pe teren ieri, după Andrei Enescu. „Părerea mea este că nu am pierdut neapărat din cauza oboselii. Sigur, a contat și asta, dar chiar și așa nu e posibil să pierzi cu Balotești acasă. Eu cred că momentan asta ne e valoarea, atâta putem. Am intrat într-o pasă destul de proastă și singurii vinovați suntem noi. Noi am băgat echipa aici și văd că începem să mergem tot în jos. Trebuie să facem cumva să ne revenim și să facem puncte, altfel ne facem de rușine. Astăzi, nu prea am avut nici ocazii. Sincer, am fost morți, atâta am putut”, susține fotbalistul de 28 de ani.

De pe locul 9, arădenii riscă să alunece în zona fierbinte a clasamentului dacă nu își revin rapid. „Nu ar trebui să ne intereseze nici echipele aflate peste noi, nici de jos. Trebuie să ne uităm doar la noi, să ținem capul în pământ, să muncim mai mult și să legăm câteva victorii dacă mai vrem ceva de la campionatul acesta. Suporterii au tot dreptul să fie supărați pe noi, nu le putem spune nimic atâta timp cât pierdem patru meciuri la rând. Oricum, majoritatea au fost exemplari astăzi, galeria a cântat mereu, iar la final ne-a aplaudat. Le mulțumim tuturor pentru că sunt necondiționat alături de noi, acum trebuie să îi răsplătim și noi prin rezultate demne de acest club. Mergem după trei puncte la Târgu Jiu, jucăm tot pe sintetic și oricum nu mai e cazul să găsim tot felul de scuze”, a adăugat polivalentul fundaș, care a jucat din nou în banda dreaptă pentru a-i oferi lui Costin o poziție mai ofensivă.

Căpitan pe finalul stagiunii trecute, Alex Manea pare să fii pierdut banderola la în favoarea lui Andrei Enescu, care, ieri, a purtat-o pentru al doilea meci consecutiv.

4
0
%d blogeri au apreciat: