UTA AradzTOP ARTICOLE

Memoriile foștilor jucători le dau bătăi de cap utiștilor: „Dacă urmează depunctarea, obiectivul – în pericol”





Sezonul a început oficial de două luni de zile și UTA are probleme pe mai multe planuri. În primul rând, sunt cele legate de rezultatele echipei, total negative de trei săptămâni încoace. După 9 etape „roș-albii” ocupă o poziție la mijlocul clasamentului, eșecul intern cu Balotești fiind greu de digerat mai ales din punct de vedere al imaginii. Apoi, se știe că asigurarea fondurilor de salarii e o adevărată provocare pentru conducerea „Bătrânei Doamne” lună de lună. Prin mari eforturi, jucătorii au fost plătiți pe luna iulie înainte de meciul de la Snagov, dar de pe 25 septembrie „oficialii” arădeni sunt datori și cu retribuțiile pe luna august.

Și ca tabloul să fie complet, până miercuri, 3 octombrie, la ora 15, UTA trebuie să facă dovada achitării restanțelor câștigate prin memorii depuse la FRF de doi dintre foștii săi jucători. Vorbim despre Mădălin Ciucă și Amir Jorza, care au de încasat împreună aproximativ 9000 de euro (plus 6000 de lei cuantumul amenzilor), bani ce trebuie scoși din piatră seacă. Se știe că fondurile venite de la Primărie prin proiecte nu pot fi utilzați de utiști pentru toate nevoile (practic cele care consumă o mare parte a bugetului, precum salarii, baremuri de arbitraj, amenzile FRF etc.), iar achitarea memoriilor e una dintre ele.

Așadar, există destule bătăi de cap pentru ceea ce se va întâmpla săptămâna viitoare. „Bineînțeles că avem emoții în legătură cu memoriile, dacă nu se plătesc jucătorii respectivi urmează depunctarea. Dacă apare și aceasta, avem mari probleme, nu știm nici dacă vom putea realiza obiectivul propus la început de sezon. Sau cel puțin e în pericol”, a menționat după meciul cu Baloteștiul Ionuț Popa, care a vorbit mereu despre o clasare pe unul dintre locurile 10-15 în acest sezon.

Se mai știe că UTA a pierdut recent și cauza cu Bogdan Burlă. Actualul fotbalist al Lipovei are de încasat 25 de mii de lei, doar că nu s-a dat încă un termen de plată, ca și în cazul lui Ciucă și Jorza. În schimb, chiar săptămâna trecută s-au stins litigile la termen cu Norbert Polgar și Alexandru Barna contra sumei totale de 6600 de euro. Din câte se pare, însă, arădenii  nu au scăpat total de fostul portar, care ar mai avea pe rol un memoriu la FRF.

18 comentarii

  1. Mulțumiți-i marelui Halagian de Pesac … dacă nu era adus el nu era UTA în această situație!
    Scoateți castanele din foc acum…. mai ales că pe surse se vorbește că mai sunt unii care au de gând să depună memorii….

    0
    0
  2. Asta mai trebuia acuma,depunctarile !? ALO ,Domnule Prrimar FALCA, ai auzit, SCHIMBA ODATA SISTEMUL de ORGANIZARE cum s-a procedat la alte echipe si nu te mai impotrivi s-au adu un sponsor la echipa ca se duce UTA. de rapa, actioneaza , ce folos ca anul viitor se da in folosinta noul stadion ,daca la UTA. este DEZASTRU,un oras cum este ARADUL de care va laudati pe la TV. ca este fruntas in investitii si este unul dintre primele orase prospere din Romania dar lucrurile nu stau deloc asa, se vede !?

    0
    0
  3. De ce isi depun jucatorii memorii? Pentru a-si recupera niste drepturi banesti, adica salariile restante. 1. Mi se pare normal sa faca asa, orice om in lumea asta, trebuie sa fie platit LA TIMP pentru munca prestata; 2. E o situatie mai veche, nu de ieri de azi, si cred ca se poate vorbi de un management defectuos, non-profesionist, ca sa ma exprim elegant. UTA inseamna mai mult decat echipa de seniori, si se scria pe aici ca antrenorii grupelor de copii si juniori nu au fost platiti de luni de zile. DACA e adevarat e extrem de grav si de trist in acelasi timp. Sa auzim numai de bine!

    0
    0
  4. Asa este Peline, UTA. este un brend prea mare de o insemnatate mare pt. orasul ARAD si nu stiu de ce acest brend nu este respectat in Arad de oamenii politici si oamenii de afaceri si nu fac nimic de zeci de ani si UTA. este lasata de izbeliste in voia soartei, mare pacat pt. aceasta legenda a Aradului care este lasata sa supravietuiasca decat cu lingurita atat ca sa nu moara !!!

    0
    0
  5. Asa este Peline, UTA. este un brend prea mare de o insemnatate mare pt. orasul ARAD si nu stiu de ce acest brend nu este respectat in Arad de oamenii politici si oamenii de afaceri si nu fac nimic de zeci de ani si UTA. este lasata de izbeliste in voia soartei, mare pacat pt. aceasta legenda a Aradului care este lasata sa supravietuiasca decat cu lingurita atat ca sa nu moara !!!

    0
    0
  6. Daca este adevarat, s a terminat. Sunati retragera, nu mai faceti cheltuieli inutile. Pe noul stadion aduceti pe Balotesti macar mai scotetI ceva bani pe chirie. Te duci UTA inapoi in liga 4.VAI SI AMAR

    0
    0
  7. Ce sa mai, s-a ajuns la fundul sacului ,este grava situatia si asa era destul de rau cu salariile si sunt in continuare ,oare ce este de facut Domnule MESZAR !?

    0
    0
    1. Hai ca deja m-am saturat de tine,sincer.@Nelu Targoviste….mare suporter de carton,dupa cum te trezesti bine dispus,sau nu!Ce tot o dai cu mare suporter UTA?Ai aratat sambata,dupa meciul cu Balotesti,la comentarii!Apoi iar o intorci ca la Braila,cat de mare suporter esti….
      Deageaba umpli pagini intregi cu UTA,UTA…Esti la fel ca toti!Bati campii total,apoi daca nu,tu stii tot!Antrenori,jucatori,cine cu cine….Ajungi enervant!Iritant!
      Nu ne arde de asa ceva….
      Eu zic sa-ti vezi acum de drum si de Targovistea ta,care nu percepe taxe de bilete….
      Hai ca ne superi!UTA trebuie sa incaseze bani pe abonamente si bilete….
      Gura bate curul!

      0
      0
  8. Înainte sa vina Popa la UTA au fost de vina antrenorii deși erau mai multe luni de întârziere la salarii doar ca nu se vorbea despre asta ci doar ca sunt antrenorii slabi. Așa e Popa memoriile au pierdut meciul cu Balotesti dacă nu au fost arbitrii sau jucătorii. Treziți-va arădeni asta e ca vinu pe cât îmbătrânește e tot mai bun…la minciuni bineînțeles ca la fotbal… e singurul peste 60 de ani in liga 2…e singurul din ultimii 5 ani cu 4 înfrângeri consecutive, e singurul care a dat 1 singur gol in 3 etape….asta pentru ca i-ti plac statisticile Mister…

    0
    0
  9. Domnilor, contractul e contract,indiferent de situatie.Deste stipulat ca trebuie sa platesti, platesti.Indiferent de situatie,contractele sunt supervizate de catre un consilier juridic,avocat,etc,deci ori ca esti in avantaj, ori ca esti in pierdere,contractele trebuie onorate,deci nu va plangeti degeaba.Cand semnezi un contract,cu clauzele lui,esti obligat sa-l onorezi,inseamna ca ti-l permiti.Asa ca ciocul mic si scoateti banii ca sa nu fiti penalizati.

    0
    0
  10. Observ cu tristețe că nu-i nicio diferență față de ”perioada Marțian” și sper ca boala lungă să nu fie moarte sigură in cazul ăsta.

    0
    0
  11. am informatia ca am fost mintiti in legatura cu memoriile jucatorilor…
    surprinzator este si faptul ca el vorbeste despre asta cu toate ca tuturor, inclusiv lui Costea, li sa pus sa semneze un contract de confidentialitate prin care le era interzis sa discute in afara clubului chestiuni deastea intime.
    dar sigur a mintit si nu inteleg diversiunea asta cu memoriile la popica…mai vedem.

    0
    0
  12. GIRO !!! Cum se face ca din toate comentariile acestea, tu te iei de mine fara niciun fel de respect si jignesti ca la usa cortului si atentie GIRO, de ce oare nu te legi si improsti in stanga si in dreapta de celelalte comentarii !? Iti spun eu ,pt. ca ti-ar da replica imediat cum ti-a dat-o Vali !!! Si de ce oare tu marele profet care le stii pe toate, vorbesti in numele tuturora,nu ti se pare ca suferi rau de tot de mandria dusa la extrem de tine !? Eu scriu ce vreau , nu imi dai tu lectii ce sa scriu , vezi-ti de treaba ta ca stii numai sa jignesti oameni daca nu este deacord cu tine, inseamna ca ai probleme nu gluma !? Imi pare rau dar asta este caracterul tau NEPOLITICOS !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button