Pariuri sportive, gaming și casino

Arădenii pariază în număr din ce în ce mai mare la 888sport – Vezi de ce!





Casele de pariuri online se concentrează nu numai pe adaptarea ofertei la piața dintr-o anumită țară, ci chiar la piața dintr-o anumită regiune. De exemplu, arădenii pariază în număr din ce în ce mai mare la 888sport, tocmai pentru că pot juca pe echipele din orașul și din județul lor.

Românii pariau de mulți ani la acest operator, dar, la 1 septembrie 2016, a fost Momentul 0, în sensul că s-a luat licența definitivă. Clienții deja existenți au fost invitați să își deschidă conturi noi, ceea ce a însemnat că ei au beneficiat și de ofertele de bun venit.

UTA, un punct de atracție

Unul dintre motivele principalele pentru care casa de pariuri online amintită are „lipici” la jucătorii din Arad este includerea în ofertă a Ligii a 2-a, iar în acest sezon UTA își propune promovarea în prima ligă. După o înfrângere surprinzătoare în prima etapă, 0-2 cu Daco-Getica (fosta Juventus București), echipa antrenată de „excentricul” Ionuț Popa a bifat cinci victorii și un egal, având evoluții bune. 

Meciurile din Liga 2 au, în general, 40 de variante de pariere, printre care și linii asiatice, opțiuni mai rar întâlnite pentru meciurile din eșalonul secund din România. În contextul unei competiții destul de echilibrate, este importantă selecția „1 2 mizele se returnează în caz de egal”, similară cu handicapul asiatic 0. 

 

Pariuri pe cea mai bună echipă din Transilvania

De bunăseamă, arădenii nu sunt interesați doar de fotbalul din orașul lor, ci și din județ, apoi din Ardeal, despre care pot citi în presa locală, tipărită sau electronică. 888Sport atrage din acest punct de vedere printr-o ofertă de pariu antepost în care jucătorii pot miza pe cea mai bună echipă din Transilvania, între CFR Cluj, Gaz Metan Mediaș și AFC Hermannstadt. 

Opțiuni de pariere inedite sunt și pentru pariurile pre meci și live. Am vorbit despre linii asiatice la evenimentele sportive din Liga 2. Pentru acele meciuri nu sunt foarte multe linii, dar pentru partide mai importante, precum cele din Liga I, numărul de opțiuni de pariere plasează acest operator în Top 3 între cei care ofertă handicapuri asiatice pe piața românească. 

 

Pariuri diverse pe cartonașe galbene

Mi-a reținut atenția diversitatea opțiunilor de pariere pe cartonașe galbene. Pe lângă total „galbene” pe meci și pe fiecare echipă în parte, există și posibilitatea de a paria pe care dintre echipe va primi mai multe avertizări, diferența de cartonașe primite dintre cele două echipe. De exemplu, într-un meci dintre UTA și o echipă care se luptă pentru evitarea retrogradării, precum CS Balotești, este probabil ca oaspeții să comită mai multe faulturi și, implicit, să primească mai multe cartonașe galbene.

La fel de variată este și oferta de pariuri pe goluri marcate. În general, casele de pariuri online oferă opțiunea „total goluri par/impar”. Ei bine, la 888sport se poate paria pe „total goluri gazde par/impar” și pe „total goluri oaspeți par/impar”. De asemenea, se poate miza pe ce echipă înscrie primul și ultimul gol în sistem „no goal no bet”. Cu alte cuvinte, dacă meciul se termină cu o remiză albă, atunci miza este returnată.

 

Oferte de cote mărite

Trebuie să spunem câteva cuvinte și despre diversele oferte, dintre care se distinge cea de bun venit. În acest moment, noii clienți primesc fonduri suplimentare în valoare de 100% din primul depozit, maxim 1000 de lei, dar această ofertă se schimbă periodic, deci este bine să o monitorizați. O altă ofertă interesantă e reprezentată de cotele mărite la meciurile importante. De exemplu, la CFR Cluj vs FCSB, campioana avea cota 12 la victorie, iar vicecampioana avea cota 17 pentru un pariu special cu miza 25 de lei.

Nu este exclus ca pe viitor să avem oferte speciale și pentru meciurile UTA-ei, dacă echipa va intra pe ultima sută de metri a acestui sezon cu șanse mari de a accede în prima ligă.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button