Gloria LT Cermei

Ciucă: „11 metri inventat de arbitru” v.s. Anca: „Primele puncte externe nu sunt întâmplătoare, echipa a avut reacție”





După etapa cu numărul 8 în Liga 3-a, patru din primele 6 locuri în clasamentul seriei a IV-a sunt ocupate de formațiile arădene. Lunca Teuz Cermei e ultima care s-a alăturat colegelor din Lipova, Sebiș și Chișineu Criș, după primul succes extern al campionatului: 2-1 pe terenul celor din Galda.

Deta și Nistor au fost autorii golurilor pentru formația din Țara Sămădăilor, căpitanul „alb-roșiilor” înscriind dintr-un penalty contestat la final de antrenorul formației din județul Alba. „În toate meciurile pierdute la un gol distanță am avut bară. Astăzi am avut două bare, iar adversarul am marcat din 11 metri inventat de arbitru, probabil din plictiseală. Dacă nu scăpăm odată de neșansa asta, plus carențele noastre, nu va fi bine. În acest moment ne rămâne doar să muncim în continuare și să sperăm. Să renunțăm la luptă nu există”, a declarat Paul Ciucă pentru ziarulunirea.ro.

De cealaltă parte, Radu Anca recunoaște că a fost la un pas de a renunța la conducerea tehnică a cermeianilor, dar: „Băieții m-au întors din drum, este bine că echipa a avut reacție. Primele puncte externe obținute nu sunt întâmplătoare, am jucat bine și în precedentele deplasări. Sunt mulțumit de rezultat, asta contează, la niveul jocului mai sunt anumite probleme. Știam ce ne așteaptă la Galda, o echipă bună, am suferit pentru victorie”, a precizat și tânărul principal al divizionarei terțe arădene pentru aceeași sursă.
Peste exact o săptămână, Cermeiul are șansa să lege primele două succese stagionale odată cu partida de pe teren propriu cu CNS Cetate Deva.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button