Fotbal judetean

Victorie fără emoții în duelul din subsolul clasamentului: Speranța Turnu – ACS Socodor 1-4





ACS Socodor s-a impus cu 4-1 pe „ICRTI” împotriva celor de la Speranța Turnu după o partidă în care oaspeții au dominat în mare parte ostilitățile.

Gazdele au început promițător partida, cu gol în minutul 3: Gabor a înscris cu capul în urma unei lovituri de colț. Dar în scurt timp cei de la Socodor au egalat, când Pirtea a înscris din câțiva metri după o centrare care a trecut prin fața întregii apărări a gazdelor. 1-2 s-a făcut în minutul 28: Molcuț a trimis în plasă din gura porții după o recentrare la o lovitură de colț. Înainte de pauză, Molcuț a mai înscris o dată, dar reușita a fost anulată pentru offside.

Dacă prima repriză s-a jucat oarecum sub semnul echilibrului, în partea a doua cei de la Socodor au controlat meciul, însă cu probleme destul de mari la finalizare. După mai multe ratări și intervenții ale portarului Linguraru, golul trei a venit în minutul 70, Pirtea realizând dubla. Câteva minute mai târziu, Pirtea putea realiza hat-trick-ul, dar a ratat uluitor din careu cu toată poarta goală în față. Tabela a fost închisă de autogolul lui Mihalache din prelungiri, venit după o centrare a lui Turcuș.

După acest eșec și victoria Felnacului la Nădlac, Speranța rămâne cu 4 puncte și cade pe ultimul loc al clasamentului. Socodorul face 9 puncte și își păstrează locul 12. Weekend-ul viitor elevii lui Tiberiu Darasz au un nou derby al suferinței, pe teren propriu cu Victoria Nădlac, iar Speranța Turnu are etapă liberă.

Formații:

Turnu: Linguraru – Verche (Dobra 46), Grigoriță, Badea, Moldovan – Tambor, Ștefan (Mihalache 76) – Roza, Sziladi, Don – Gabor (Rusz 63)

Socodor: Virzob – Ardelean, Mariș (Diaconu 46), Tolan, Todincă, Turcuș, Dema, Pirtea, Rafila (Tulcan 46), Covaci (Bibarț 70), Molcuț.

Arbitri: Cristian Coroban – Denis Calnacov, Sorina Betea. Observatori: Marius Alexa, Marian Miron.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button