UTA Academie

Liga Elitelor: UTA Under 19 și-a luat revanșa în Valea Domanului după eșecul intern cu „șepcile roșii”





Fiindcă Centrul Național  Mureș și U. Cluj s-au dovedit mai puternice în debutul ediției 2018-2019 a Ligii Elitelor, UTA Under 19 a amânat până astăzi întâlnirea cu primul succes. Acesta a venit în Valea Domanului, cu scorul de 2-0.

După o primă repriză albă, diferența pe tabelă au făcut-o Nagy (min. 75), care a înscris cu capul, de la colțul scurt, după centrarea lui și Sabău (min. 84), tot cu o lovitură de cap după cornerul bătut de același Obrad. „A fost un meci echilibrat, cu gazdele mai active în prima repriză, au avut și două-trei situații bune, pe care le-am rezolvat cu brio. În repriza a doua s-a schimbat jocul total, noi i-am dominat și am reușit să marcăm cele două goluri ce ne-au adus trei puncte”, a declarat Costel Bogoșel pentru uta-arad.ro.

Creța – Haraseniuc, Sabău, Onuțan, Pascu – Moraru, R. Petcuț – Gruiescu, Teodorovici, Obrad –  Nagy, plus M. Popa, Lazăr, Răzban și Hațegan a fost echipa aliniată de Bogoșel, Mihai Petcuț și Sandu Țamboi la Reșița.

Utiștii joacă tot în deplasare în runda următoare, pe terenul celor de la SCM Râmnicu Vâlcea.

Altfel, UTA Under 17 a fost învinsă fără drept de apel la Timișoara, în cadrul etapei cu numărul 3 a Ligii Elitelor. Echipa pregătită de Mircea Aslău a pierdut cu 4-0.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button