Arhivă articole

Rus, după cea mai tristă „dublă” din carieră: „Să muncim mai mult, să eliminăm greșelile și să nu mai fim pe post de Moș Crăciun”


UTA a început excelent meciul din Cetatea Chindiei, cu o fază de toată frumusețea: călcâi de efect Pop și lob perfect Cipri Rus de la 16 metri. A fost golul ce părea că deschide drumul „roș-albilor” spre un nou rezultat pozitiv la Târgoviște, dar lucrurile nu au stat deloc așa.

Spațiile mari din apărarea arădenilor nu puteau rămâne netaxate de Neguț și colegii săi și, chiar dacă Rus avea să reușească „dubla”, „Bătrâna Doamnă” a bifat al cincilea insucces stagional: 2-4. „Nici nu știu ce spun exact, probabil trebuie să punem capul în pământ, să muncim mult mai mult și sa eliminăm greșelile pe care, inexplicabil, le facem meci de meci. Când antrenorul pregătește meciul și ne explică ce vrea de la noi tactic și noi nu putem aplica în momente cheie chiar nu mai știu ce să spun. Cu siguranță, suntem cu toții de vină.  Cât despre golurile mele, e cea mai tristă <<dublă>> din carieră, atâta timp cât nu am putut scoate nici măcar un punct. Dar, indiferent de ceea ce a fost azi și analizele tuturor, de mâine trebuie să uităm și să ne pregătim și mai bine. Vin meciuri din ce în ce mai grele și UTA nu trebuie să fie pe post de Mș Crăciun și să împartă puncte tuturor”, spune Rus, care a purtat și banderola de căpitan în lipsa lui Enescu.

Într-adevăr, absențele unor fotbaliști ca El Hasni, Costin și mai ales Enescu și-au pus amprenta pe evoluția modestă a „roș-albilor”. „Bineînțeles, ne-au lipsit toți, dar asta e situația. Trebuie să-și revină fiecare, pentrua nu risca recidiva. Sperăm să îi avem apți cât mai repede pe toti, pentru că vin meciuri de foc”, a mai punctat atacantul de 27 de ani, ajuns la cota 5 goluri în prezenta ediție a ligii secunde în tricoul Campioanei Provinciei.

FOTO: UTA Media Design

3
2

4 comentarii la articolul: “Rus, după cea mai tristă „dublă” din carieră: „Să muncim mai mult, să eliminăm greșelile și să nu mai fim pe post de Moș Crăciun”

 1. Acum e timp și liniște pt. consolidări, lămuriri,și proiecte.Atacul cu Cipri e de viitor rămâne de văzut cine va sta lîngă el sau cine mai poate veni . Pentru tehnicitate ,devotament el e căpitanul !După furtună,scapi cu viață pe corabie ,și nu te mai uiți că ți-a alunecat cufărul cu aur in mare! Combinația lui de la gol cu Pop ne va ține de cald la iarna ! Hai UTA !!

  20

  0
 2. Foarte bine punctat CIPRIANE , UTA. sa nu mai fie pe post de Mos Craciun !!! Totusi, i-am spus si Domnului Ionut POPA la autocar care era foarte, foarte suparat, sa mai aduca in pauza de iarna ,inca vreo 2-3 jucatori de valoare la mijlocul terenului langa Enescu pt. ca UTA. sta slab acolo si in aparare la fel, ce sa mai este greu de format o echipa, totul tine de bani si conducerea trebuie sa faca ceva ca astfel aceasta echipa legendara, UTA. nu merita,pt. ca a ajuns oamenii ,suporteril din ate parti pe unde joaca UTA. ,sa faca bascalie, NICU stiga UTA UTA UTA la 1-0 pt. UTA. si apoi totul s-a rupt si golurile au inceput sa curga apoi a inceput suporterii Chindiei sa ii strige lui NICU la bascalie toti UTA UTA UTA si bineanteles ca NICU ce sa faca, ramanea dezamagit, c-am asa se petrec lucrurile cand UTA. joaca slab afara, bineanteles ca si mie nu imi convenea bascalia loe dar asta este !!!

  9

  4
 3. Mai terminați cu Enescu ăla, ce mare meci a făcut de când e la Arad? Bozian arădeanul de la poli e trei clase peste el!

  12

  16
  1. corect Enescu foarte slab mislocul este prob la UTA și adus un fundaș de meserie lîngă manea

   4

   5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.