Baschet

Medved – mulțumit de joc și de lot după succesul din „El Clasico”, primul al FCC ICIM din acest sezon al LBNF





Aseară, FCC ICIM Arad a făcut o partidă aproape perfectă în derby-ul clasic al baschetului feminin românesc. Cu tot lotul valid şi cu jucătoarele de bază în mână bună, formaţia din orașul de pe Mureș nu i-a dat nicio şansă lui CSM Târgoviște, la capătul unui joc în care suporterii visează iar la vremuri frumoase.

Practic, e confruntarea prin care și tehnicanul sârb al „galben-albastrelor” a spart gheața în LBNF. „În sfârșit a venit prima victorie. Toți am așteptat-o și a venit astăzi (n.a. marți). Am întâlnit o echipă foarte experimentată, cu jucătoare care au jucat în baschetul românesc peste 10 ani, chiar și 15. Foarte experimentată echipă. Un meci greu, dar pe care l-am controlat de la un capăt la altul, sunt foarte mulțumit de ce s-a întâmplat pe teren”, a declarat Miljan Medved, antrenorul formației arădene.

Altfel, cel de aseară, a fost primul meci oficial în care tehnicianul sârb a putut folosi întreg lotul de jucătoare. „Astăzi a reintrat și Harrison și imediat s-a văzut și pe tabela de marcaj. Am înscris și noi 78 de puncte, ceea ce în precedentele două meciuri nu a fost cazul. Sunt foarte mulțumit și de apărarea noastră, care funcționează din nou. În primele trei jocuri ale sezonului am întâlnit cu echipele puternice și noi am primit puține puncte. Pot să zic că sunt foarte mulțumit în acest moment cu lotul pe care îl avem, sunt mulțumit de toate jucătoarele”, a adăugat Medved.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button