UTA Arad

Popa: „Derby câștigat fără drept de apel pentru Bogdanii noștri, care trebuiau să fie în galerie”





Episodul de azi al derby-ului Poli – UTA a fost marcat de decesul fanilor arădeni, Bogdan Moisi și Bogdan Mihoc. Automat, e și cea mai tristă victorie a arădenilor în „duelurile” cu „alb-violeții”, ceea ce a remarcat și Ionuț Popa la finalul disputei.  „Este o victorie care pe mine nu mă bucură pentru că echipa și galeria trec prin momente extraordinar de grele. Ca să simplific spun că este o victorie pentru cei doi Bogdani ai noștri care au pierit într-un teribil accident și care astăzi trebuiau să fie în galerie. Poate dacă erau și ei, am fi avut o galerie frumoasă și numeroasă. Este o victorie a jucătorilor pentru cei doi absenți, cei doi <<jucători>> care s-au pregătit și ei pentru acest joc, dar Dumnezeu și-a dorit ca ei să lipsească astăzi”, au fost cuvintele cu care antrenorul „roș-albilor” a început conferința de presă de după meci.

Dacă omologul său de pe banca lui ASU Poli a încercat o analiză stufoasă a partidei, „Mister” a fost mai succint și cât se poate de explicit. „Dincolo de aceste probleme, e un derby câștigat fără drept de apel, pentru că la pauză trebuia să fi 4-0. În repriza a doua, <<morții>> noștri (n.a. cu referire la câțiva dintre elevii săi) au stat 30 de minute fără să tragă aer în piept, iar adversarii ne-au călărit cum au putut. Ne-am trezit până la urmă, dar am avut câteva epave în echipă în repriza a doua”, a mai punctat Popa.

La faza penalty-ului acordat gazdelor, Paul Copaci s-a accidentat după contactul cu portarul său, Miroslav Orlic și a fost scos cu Ambulanța de pe teren. A acuzat dureri mari la coaste și șold, dar la final a părăsit pe picioarele sale arena și s-a întors acasă în autocarul echipei. „Nu are nimic, a văzut Salvarea pe teren și s-a speriat”, a fost scurta remarcă a lui Popa despre juniorul său.

4 comentarii

  1. Bine ca nu a patit nimic serios dar Orlic a iesit prea tarziu din poarta , Paul Copaci deja a facut alunecarea pe minge in fata adversarului, putea fi si mai rau, deci atentie Orlic,fi si tu mai atent cand iesi din poarta , in rest nu prea ai avut ce apara, iti doresc multa sanatate si fericire in continuare si sa fii mai atent , FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Bravo mai @Nelu Targoviste!Ti-am promis o minge UTA daca batem la Poli,fara sa intuiesc pe atunci evenimentul trist intamplat joi seara!Asa ca ma voi conforma!Daca am promis,promis ramane!!!
      Ma tin de cuvant!Ramai pe pozitii…vine….si mingea….Ma ocup…Nelule…Garantat!

      0
      0
  2. O fotografie perfecta cat un imperiu de al lui Alexandru Macedon!Baiatul acesta,Coulibaly,a venit din amatorism,dintr-o saracie lucie,din Coasta de Fildes.Fara echipe de tranzitie de renume,fara mari referinte..asa..doar de proba…si iata-l indispensabil!Ce greu ne este fara el,la mijloc..atunci cand lipseste…
    L-am contestat la Blato-Getica,recunosc fatis aici…M-a speriat rau de tot atunci, ca pierdea orice duel si fiecare pasa era direct la adversar….
    Iata-l acum indispensabil,la ce meci a facut si astazi,omniprezent…Si nu numai astazi…
    Ce travaliu face,pe zone aglomerate stiind sa iasa din ele ori prin protejare,ori pe deschideri,apoi se retrage la nevoie si urca din nou,recuperari,pase….posesie…..Face si benzile laterale,lejer….
    Din pacate incaseaza usor galbene…nervos….
    Coully…notre respect!

    0
    0
  3. Multumesc mult de tot GIRO pt. acest cadou, nu degeaba se supune prin popor, ARDEALUL II FRUNTEA , OAMENI DE CUVANT SI PRIMITORI !!! M-am bucurat foarte mult pt. victoria UTA.-ei dar in acelas timp am fost foarte intristat de decesul celor doi baieti foarte tineri din galerie care nu merita sa paraseasca acest pamant asa de devrema, Dumnezeu sa ii ierte !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA., si sperand totodata sa se rezolve cumva problema banilor la baieti pt. ca merita, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button