Baschet

După succesul din „El Classico”, FCC ICIM Arad vrea să rămână în picioare sub Tâmpa





FCC ICIM Arad se deplasează din nou la Brașov pentru disputa cu Olimpia CSU Brașov, partidă contând pentru etapa a 4-a din Liga Națională.

După primul succes al sezonului în fața rivalei din Târgoviște, jucătoarele pregătite de sârbul Miljan Medved au parte de un nou duel dificil. Galben-albastrele întâlnesc echipa care a produs șocul primei etapei a noului sezon, atunci când au izbutit să învingă CSM-ul din Satu Mare. După trei etape scurse, pe cele două echipe le despart un singur punct în clasamentul primei grupe valorice, cu avantaj pentru formația de sub Tâmpa. În întâlnirile directe, formația arădeană conduce duelul cu 16 succese din cele 24 de jocuri disputate.

Antrenorul FCC ICIM consideră că echipa sa va peste un adversar mult mai omogen. „Ne așteaptă un meci foarte greu, în deplasare, la Brașov. Echipa care a dovedit și în acest campionat că joaca foarte bine acasă. Niciun meci nu seamănă cu altul, mă refer la partidele din Cupa României. Sigur că Olimpia Brașov este acum mult mai omogenizată ca echipă decât a fost în cupă, dar și noi avem două jucătoare în plus față de acele partide. Trebuie să ne vedem de jocul nostru și să jucăm baschetul pe care îl dorim, adică calitativ. Să încercăm să învingem la Brașov și să obținem a doua victorie importantă în acest sezon. Îmi doresc să venim cu o victorie acasă, să-i facem fericiți pe suporterii noștri,au fost cuvintele lui Miljan Medved înaintea duelului de luni seara.

Partida dintre Olimpia CSU Brașov și FCC ICIM Arad este programată în această seară, începând cu ora 18. Jocul ce se dispută în sala Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” va fi arbitrat de Alexandra Stan, Cristian Trofim și Alexandru Sandu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button