UTA AradzTOP ARTICOLE

Printre lacrimi și torțe a plecat și celălalt Bogdan





În, poate, cea mai caldă zi a lui octombrie, a plecat și celălalt Bogdan. Moisi, cel al cărui nume camarazii din galeria utistă l-au scandat din toată inima aseară, la priveghiul de pe strada Cocorilor. În loc de urări de La Mulți Ani la aniversarea cu numărul 21 și câteva beri ciocnite la Pub, Bogdan Moisi a primit lacrimi și cele mai sincere declarații: ”Te vom iubi mereu!” Dumnezeu l-a chemat pe nepusă masă la el se vor uita la meciuri împreună. Și, poate, într-una dintre pauze, el și celălalt Bogdan, Mihoc, plecat spre Cer ieri din „stația” Benești, vor încerca să pună o vorbă bună că prea au văzut-o chinuind pe Campioana Provinciei atâta timp cât au susținut-o necondiționat din peluză.

La Cimitirul Eternitatea au curs lacrimi pe obrajii familiei de sânge și celei prin alianța „roș-albă”. Dar, alături de prietenii utiști, și-au luat rămas bun ultrași din toată țara, Timișoara, Craiova, sau București. De altfel, pe multe din stadioanele pe care s-a jucat fotbal weekendul trecut, galeriile și-au arătat solidaritatea cu arădenii, așa cum arată și pozele de mai jos.

Din partea clubului emblemă al orașului au parcurs ultimul drum al lui Bogdan, Alexandru Meszar, Codru Grădinariu, Ionuț Popa, Cristi Păcurar, Alex Manea, Cipri Rus sau Roberto Bodea. Un tricou „alb-roșu” cu ”Rămas Bun Bogdan” îi va potoli puțin dragostea lui Moisi până va apuca din nou să o vadă și să scandeze pentru UTA lui dragă. Alături de Mihoc, Pintea și alții care au ars pentru o pasiune cu șase titluri de campioană și două Cupe ale României.

Au transmis gândurile lor: Peluza Nord Hunedoara, E.R.A. (Steaua), Peluza Sud Timișoara, Oțelul Galați, Steagul Roșu Brașov, Peluza Nord Pitești, Danubius Boys Călărași, Shadows (Steaua), Peluza Nord Craiova, Sud Dinamo, Politehnica Iași, Peluza Sud Craiova 1997, T2 Rapid, Peluza Sud Steaua, Vacarm (Steaua), Legio Azzurra Brăila, Peluza Vișinie (CFR Cluj), Peluza Roș-Albastră.

Au depus coroane la cele două înmormântări: Peluza Cătălin Hîldan, Peluza I Ilie Oană, Peluza Șepcile Roșii, United (Peluza Latină, Petrolul), Peluza Sud Timișoara, Camarazii, Shadows (Steaua), E.R.A. (Steaua), Peluza Sud Steaua, Nucleo (Peluza Nord Steaua), Peluza Nord Hunedoara, Peluza Sud Craiova 1997

 

 

 









6 comentarii

  1. Da , asta e viata, asta e moartea ! Acum sunt la Dumnezeu !!! Iar noi raminem cu UTA si problemele ei ! Pentru cei ce au timp le recomand un articol din Prosport scris de Anda Deiu , despre UTA, Poli , Derbyul Vestului .Cititi-l .

    0
    0
    1. Asa este @StrongRred!Nu va sti nimeni ce ne este dat sa urmeze!Astazi radem,maine plangem sau invers…,pacat ca noi plangem de prea multi ani si in loc sa mai rasara soarele si pe ulita noastra,parca ne da D-zeu,doar sa le putem duce…
      Cat despre articolul din Prosport,nimic de comentat,la subiect,totusi nimic nou,doar altfel pus in pagina,poate ca putin mai melodramatic…Nu am absolut nimic cu semnatara,Anda Deliu(nu Deiu,ii datorezi un miel,StrongRed),dar sa urmaresti ca Anda Deliu,in general,nu scrie prea frumos despre UTA,aradeni si foarte rar in rest!
      Ba din contra,se pare ca are o relatie „speciala” si cu redactia Sportarad.ro….
      Daca esti obiectiv,citeste te rog mai atent si printre randuri,inclusiv articolul la care faci acum referire!
      Pe aici,pe Sportarad,lumea a fost mai decenta si mai de bun simt,privitor la necazul ivit,pentru ca suntem toti suporteri UTA,indiferent de pareri,dar pe alte site-uri,probabil ca ai observat ca sunt fiare,devoratori, cum nici macar in jungla nu ai intalni,fara sa se gandeasca nici o clipa,ca li s-ar putea intampla lor sau copiilor lor….
      Sa se odihneasca in pace baietii si multa putere familiilor indurerate!

      0
      0
  2. Am vazut declaratia foarte spumoasa dupa meciul derbiului umbrit din pacate de decesul tragic al celor doi baieti tineri ,membrii ai galeriei UTA.-ei DUMNEZEU SA II IERTE si nu pot sa zic decat BRAVO IONUT POPA pt. ca ai spus lucrurile pe nume si ai vazut ca unii se fac ca ploua si este si normal sa iei foc pt. ca asa nu se mai poate , daca vezi ca, nu se vrea ,asta este ,esti foarte indreptatit sa pleci de la UTA !!! Domnule Gradinaru, Domnule MESZAR care sunteti seful, ce faceti domnilor, ne pleaca antrenorul , jucatorii ,mai au putin si se umple paharul, da peafara si va vor face memorii pt. salariile neprimite , face-ti domnilor CEVA ,NU VEDETI CA, SITUATIA ESTE DESTUL DE GRAVA , face-ti cumva rost de bani s-au duceti-va peste primarul Falca sa respecte legea in vigoare pt. salariile jucatorilor care se pot da acuma !!! Am vizionat si emisiunea de sport pe TV. Arad, Glasul Tribunei si cei doi moderatori tineri ,il intreaba pe Ionos , ce pronostic da pt. meciul cu U, Cluj si el spune ca nu stie iar cei doi moderatori spun 1-0 pt. UTA. , spune Maris si celalalt castiga UTA, dar mai baieti ,de ce sunte-ti asa de siguri pt. victorie cand SITUATIA IN VESTIARUL ECHIPEI ESTE UNA FOARTE APASATOARE DIN CAUZA SALARIILOR NEPRIMITE LA ZI SI MISTER POPICA NICI NU STIE CUM SA II MAI FACA SA JOACE !!! FORTA UTA !!!

    0
    0
  3. Respect tuturor celor care au fost alaturi de noi, oameni minunati!!!
    Sa strigam si mai tare , baietii sa ne priveasca de sus si sa fie mandrii de noi!!!

    0
    0
    1. Lasa @Sola….Cine este alaturi de UTA,a fost pana acum si de acum incolo va fi!Sita cerne si timpul nu iarta pe nimeni!
      Nu stiu cum,probabil ca ma repet,dar unde am abonamentele familiei,suntem inconjurati de injuratori de meserie si nu sunt la prima tinerete!!!Nu ii poate tempera nimeni,se pare!(am avut si la Siria o gasca asemanatoare)Imi vine sa cobor la gard,sau ori unde altundeva sa ma mut….Ba chiar iau in considerare sa fac o cerere catre club,sa-mi schimbe locurile!Inimaginabil!
      Injura tot,deja inainte sa inceapa meciurile…Jucatori ai UTA-ei,arbitrii,arbitre,ziaristi cu care vor sa sara la bataie,jucatori adversi,jucatorii de culoare…tot ce misca….Pur si simplu de neconceput!Si atentie @Sola…aici vorbesc de sector abonamente!!!!
      Nu stiu incotro ne indreptam?Trist!
      Poate ca prea putini constientizeaza ce inseamna UTA,cu sau fara galerie constanta,atat cat se poate…macar acasa….
      Am fost cred,la zeci de deplasari pe Paltinisanu,nu le-as putea contabiliza,dar asa cum am fost sambata,nu mai doresc sa fiu niciodata,chiar daca am fost profund emotionat!
      Oare din ce cauza trebuie sa moara cineva,pentru un comportament civilizat de incurajare a echipei iubite?Ar trebui sa dea de gandit celor care merg sa se bata….
      S-a terminat meciul,ne-am salutat echipa si ei pe noi,putinii prezenti in peluza,i-am felicitat(ceea ce am fi facut-o oricum,pana la urma,la orice rezultat) si am iesit linistiti din stadion,catre masini personale si autocar,in secunda doi,fara sa mai fim retinuti cel putin o ora,ca sa nu intervina acte de anormalitate in sport,pana la urma….
      Nu stiu daca a mentionat cineva pana acum,dar cand am intrat in peluza,am ocupat niste locuri,la care care eram obisnuiti,de ani de zile,acum am fi aparut rasfirati…
      Un domn,de la balustrada balconului,mai fara par,putin mai voluminos,cu sapca si fular,ne-a indemnat sa ne grupam cumva,mai impreuna…fapt rezolvat imediat,fiind in acord cu dansul!Imediat ne-am schimbat locurile,adunandu-ne pe locurile galeriei!
      Atat ne-au permis decenta si gandurile triste!
      Stima si respect!In rest,se stie!
      Sa ne priviti de sus copii mereu!Echipa fara galerie nu exista!Nu are identitate,pur si simplu!

      0
      0
  4. Dumnezeu sa va odihneasca in pace! Ati fost si o sa ramineti pt noi niste exemple si modele , dupa modul in care a-ti iubit si sustinut echipa. Sint sigur ca o sa o faceti pe mai departe de acolo din ceruri. Condoleante si respecte familiilor indoliate.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button