National Sebis

ACS Poli a confirmat numirea lui Cojocaru ca antrenor secund: „Le mulțumesc sebișenilor, îmi pare rău că nu am dus Naționalul în Liga 2-a”





Mutarea lui Călin Cojocaru de la Național Sebiș la ACS Poli Timișoara se confirmă. După ce fostul manager al divizionarei a treia a condus primul antrenament al „alb-violeților”, conducerea trupei de pe Bega a și postat un comunicat pe pagina oficială de Facebook:

”Călin Cojocaru, cooptat ca antrenor secund

Începând de astăzi, 29 octombrie, Călin Cojocaru, ultima dată ”principal” la Național Sebiș, a fost cooptat ca antrenor secund la Poli Timișoara. Timișoreanul care a mai lucrat și la Millenium Giarmata completează astfel un staff care îi mai cuprinde pe Ștefan Nanu (antrenor principal), Adrian Săvoiu (secund), Călin Frunză (antrenor cu portarii) și Victor Leahu (preparator fizic). Să fie într-un ceas bun!”

Cojocaru va debuta pe banca ACS-ului sâmbătă, pe teren propriu, în partida cu Aerostar Bacău, dar – până una alta – urmează să-și ia rămas bun de la echipa pe care o lasă pe locul 3 în seria a IV-a a Ligii a III-a. „Le mulțumesc din suflet sebișenilor pentru încrederea și susținerea acordată în cei trei ani și jumătate de când am devenit antrenorul și apoi și conducătorul clubului Național. Respectul și aprecierea mea merg în special către domnii Gheorghe Feieș și Radu Demetrescu, care înțeleg foarte bine fenomenul fotbalistic și importanța pe care o are sportul și implicit fotbalul în cadrul unei comunități. Am primit o șansă importantă din partea unui club important din orașul meu, dar pe de altă parte îmi pare rău că mă despart de colectivul frumos și unit de la Sebiș. Am lucrat cu băieți de caracter, fotbaliști valoroși, care sunt sigur că își vor atinge obiectivele la Sebiș. Totodată, din punctul meu de vedere, Cosmin Merșca merită o șansă ca antrenor principal. E un băiat foarte dedicat și loial clubului, care a acumulat multă știință de la antrenorii cu care a lucrat în ultimii ani. La rândul meu, am acumulat mult la Sebiș în anii în care am activat acolo, le voi fi veșnic recunoscător oamenilor de acolo. Plec cu marele regret că nu am dus Naționalul în Liga 2-a, un oraș ca Sebișul, cu o așa bază sportivă, ar merita acest lucru”, ne-a declarat Călin Cojocaru.

Noul „secund” al ACS-ului și-a anunțat prezența mâine la Sebiș, la primul antrenament al săptămânii, pentru a-și lua rămas bun de foștii săi elevi și colaboratori.









11 comentarii

  1. Felicitari domnule Cojocaru pentru modul in care ai inteles ca trebuie sa te desparti de echipa.Succes in postura de antrenor secund la ACS Poli Timisoara !

    0
    0
    1. Chiar trebuie felicitat, a inteles sa se desparta de Sebis cand s-au terminat banii. Cat de usor e sa fi si antrenor si presedinte si sa ai si banu public pe mana, nu te trage nimeni la raspundere nici pentru banii cheltuiti si nici pentru rezultate.

      0
      0
  2. Este totusi o pierdere importanta pentru Sebis,dar Cojocaru merita felicitari caci a stopat recent Cugirul . ce trage la promovare !Hai LIpova si succes la Alba Iulia ,dar trebuie arbitraj corect nu smecheros……..

    0
    0
  3. Ce tromboane cu „promavarea”. Stiu si pinguinii imperiali din Antartica ca alta a fost „treaba,, . Da poate nu sa despartit definitiv de Sebis . Cine stie daca nu o sa trebuiasca sa explice la ” cineva,, cum or mers „lucrurile,, in astia tri ani jumate . Vom vedea ………..

    0
    0
  4. Ai plecat cand s-au terminat banii… felicitari pentru nimicul realizat. Cu buget de liga 2 in ultimii ai reusit sa ne lasi cu conturile goale si sa pleci… rusine sa iti fie. In viata toate se intorc Cojocare, o sa vedem acum ce mare antrenor esti, oricum fraieri ca la Giarmata si Sebis nu mai gasesti.

    0
    0
  5. Peste puțin timp o sa se roage lumea sa vina înapoi, mai vorbim….si apropo de bugete, la Reșița e dublu bugetu și sunt pe locu 10,sirineasa anu trecut aveau buget de 4 ori mai mare, deci se poate și mai bine

    0
    0
    1. Nu mai dezinforma, la Sebis bugetul a fost de 400 de mii de euro anul trecut, vrei sa spui ca Resita a avut 800 de mii iar Sirineasa 1,6 mil de euro? Informeaza-te inainte sa scrii prostii

      0
      0
  6. :))) Aurel,sper ca n-ai vorbit serios. Măcar jumate dacă era bugetu era bine, creca ala dezinformat total ești tu, ai auzit prost

    0
    0
    1. Intra pe site la primaria Sebis si este un referat cu bugetul pe 2018 din care 1460 mii lei (313.000 euro) sunt pentru sport, mai are Sebisul alt sport in afara de fotbal? Iar acest buget a mai fost suplimentat cu vre-o 400 mii lei, ultima data la ultima sedinta de consiliu local cu 200 mii lei. Prima data informeaza-te si pe urma scrie…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button