UTA AradzTOP ARTICOLE

Petra și Janos nu s-au prezentat la antrenamentul de azi al UTA-ei și își fac formalitățile de reziliere





Deși partida de la Ploiești nu a avut impactul înfrângerii rușinoase cu Universitatea Cluj, Ionuț Popa a decis că nu mai poate lucra cu Mihai Petra și Norbert Janos. Ambii mijlocași utiști au intrat în partea secundă a confruntării cu Petrolul, iar antrenorul „Bătrânei Doamne” i-a dat exemplu negativ la capitolul efort fizic și implicare în joc. „Am băgat jucători care au mimat jocul, Janos și Petra”, sublinia Popa, care-l și trimitea înapoi la Ferencvaros pe Norbert Janos, fotbalistul spre care – de altfel – a și sprintat amenințător după ultimul fluier al arbitrului.

Cei doi jucători pomeniți la microfoanele Digi Sport au înțeles mesajul „principalului” utist și nu au luat parte la antrenamentul de azi al echipei, primul după confruntarea cu „lupii galbeni”. Mai mult, ambii și-au manifestat dorința să-și rezilieze amiabil înțelegerile cu „Bătrâna Doamnă”, astfel că numărul fotbaliștilor plecați înainte de finalul anului s-ar ridica la cinci., știindu-se faptul că Vădrariu, Cubleșan și Pop sunt deja istorie.

Mâine e zi liberă la UTA, iar de luni jucătorii „roș-albi” pregătesc ultima etapă a turului, intermediara de miercuri, cu Mioveniul.

21 comentarii

  1. Ooooooo ce veste Miinuunnaaaaataaaa,din vifleee ni se-araaaaata…..Zborul dulce,mult ne aduce!Hai Miculescu,Hrezdac,etc…..
    Din pacate nu este nici un mesaj,ci pur si simplu s-au auto-exclus….Perfect!Sa mearga Petra la TG.Mures pe minim 2500 Eur si Janos unde vede cu ochii,dar atentie mare asupra lui Oprea si Enescu!!!Fara suparare!Dar si acestora vor trebui platite restante contractuale?Am inteles ca mai sunt elefantii neplatiti din era Mihalcea,pe la 30-40.000Eur,nu ar fi o suma neaparat mare,dar cand nu o ai???De unde???
    Si pana la aducerea la zi ai jucatorilor si staff-ului,cat va mai trece?ca sa stim pe ce mizam!
    Nu faptul ca ar fi o noutate sau un secret,dar am inteles ca nici antrenorii grupelor de juniori nu si-au luat salariul de cam 7 luni!!Sunt 7 luni,nu 1-2-3!Mai oameni buni,onesti…Pai eu daca nu imi platesc facturile 30 de zile,la gaz,curent,scoala,telefonie,internet,benzina,ma taie instantaneu!!!Antrenorii acestia,daca nu au alt servici,din ce traiesc oare???Din rezultate?Ma indoiesc,sincer…si le cam au totusi aceste rezultate…
    Ceva nu pusca….,nu se leaga….sub nici o forma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nasol tare…!

    0
    0
    1. Cine sa te mai inteleaga? Cand in urma cu vreo cateva saptamani scriam ca sunt mari restante salariale nu doar la echipa de seniori, cine sarea ca ars daca nu tu. Ca nu e bine, ca suntem oameni rai, ca nu sustinem echipa etc. Si acum tu faci acelasi lucru?

      0
      0
    2. iti dspun eu…banii pe anul asta sau dus, asteptam transa din anul urmator, si asta va fi prin Martie….

      0
      0
  2. Cate un meci nul și ajunge. Aceștia au fost ,acestea rezultatele. La început lucrurile au mers din brand ! La meciuri grele a contat aportul fiecăruia . Aici au ,,, lipsit „” jumătate. din lot De la bani ,de la valoare, sau de la amindoua .. Treaba pleacă și de la Enescu . Mai obosit ca antrenorul. O fi băiat bun, înțelegător ,dar e nevoie de cineva să facă diferența.Apoi nu ne aducem aminte sa fi suferit atît echipa din cauza apărării . Nici. pe la retrogradări.Aproape toate meciurile le termina in corzi. !! E mult de lucru și după două săptămâni de pauză de sărbători ,trebuie umblat la lot zi lumina !!!

    0
    0
  3. Incurcate -s itele tate Popica ! ?
    Dupa umilinta cu U Cluj de acasa cand am luat 4, nu ai alergat pe nimeni ca nu au dat un sut pe poarta, iar acuma la rezultat pozitiv in deplasare ii dai afara ?! PROFESIONALISM CE NAIBA !!! BLATIST ordinar ce esti!

    0
    0
      1. stiu ! adevarul doare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa sari tu si sa ma faci idiot, si chiar daca as fi, uneori si idiotii pot avea dreptate, iar unul destept asa ca tine putea sa asculte sa verifice si sa -si faca o parere despre faptele discutate,nu sa jignesti imediat fara argumente, sa-ti fie rusine si tie…

        0
        0
  4. Mult succes Janos, rămâi în istoria Utei cu o dublă împotriva rivalilor de la sud! Dacă te vei concentra mai mult pe ce faci, și neapărat sa mai slăbești puțin, atunci vei ajunge poate sa te recheme ferencvaros, dar dacă nu, nici acasă la Miercurea Ciuc nu ai loc! Baftă! Petra, tu de când ai venit nu ai ajutat cu nimic, chiar ma bucur ca eliberezi un loc pt un tânăr arădean! Baftă sa ai, și mult succes la Tg Mureș unde ți-ai dorit sa ajungi!

    0
    0
  5. Asta este, au plecat si gata , decat sa ramana si sa mimeze fotbalul la UTA. si sa alerge alti coechipieri dupa minge pt. ei, mai bine au facut ca, au plecat, trebuia mai demult sa se intample acest lucru !!!

    0
    0
  6. Dragii nostrii conducatori: Meszaros, Gradinaru si Dragan, alaturi de marele finantator (doar asa scrie pe tricouri) Primaria Arad, voua credeti ca nu v-a vine randul sa dati explicatii pentru proastul management? Ba da! Curand. In calitate de Aradean, platitor de taxe la bugetul local, as dori sa stiu ( pt ca tot ne-a informat d-lul Falca, ca pt Uta, au fost directionati 1.500.000 si voi, conducerea ne-ati informat, ca, imediat dupa vanzarea lui Man si Petre, clubul era la 0 cu restantele) unde s-a rupt firul si exista atatea restante salariale catre tot personalul clubului, jucatori si antrenori. In calitate de Aradean, as dori sa stiu, unde s-au dus banii nostrii 1.500.000 euro si cred ca cel mai ar fi, un audit extern, comandat, de organe competente. Ceva este putred, rau de tot!

    0
    0
  7. Stiti ce s-ar intampla in Germania, daca cetatenii unui oras, ar sprijinii, din buzunarele lor o echipa si ar fi mintiti? Nu vreti sa v-a imaginati. Problema este la noi, cetatenii acestui oras minunat. Ar trebui sa punem punctul pe I si sa spunem STOP minciunii si manipularii. Cred ca este cazul, sa avem si demnitate!

    0
    0
  8. Marea echipa U, CLUJ !? A facut 0-0 cu Balotestiul acasa si vrea sa promoveze, mai ziceam de UTA. noastra dar uite ca si astia sunt vai de capul lor, numai vedete, s-au si crezut invingatori de la inceput si daca pampalaul ala de la Balotesti de a scapat singur cu Bozoanca dadea gol, era traznet, U. Culu echipa lui peste !!!

    0
    0
  9. Da Gabriele dar fata de UTA., la U, Cluj la pretentiile lor de a promova si la lotul de jucatori pe care il are , sa faci egal si sa te impiedici de Balotestiul si vrei sa promovezi ? Sunt de ras !!! Lasa UTA. in pace ca, are problemele ei , nu este in situatia U, Cluj de a avea stabilitate financiara, deci nu ai dreptate, sa traiesti .

    0
    0
    1. Clujul pana nu a venit la Arad avea doar o victorie in deplasare, la Constanta, de aceea mie mi se pare o echipa modesta a acestui campionat, iar daca va promova, va promova ca asa se vrea, stiti bine la ce ma refer.
      Suspect este modul de prezentare la acest joc al jucatorilor nostri, in acest meci NU au tras nici un sut pe cadrul portii.
      Inainte de orice joc, intra in vestiar antrenorul si intreaba baietii inainte de a face echipa :cine nu vrea sau nu poate sa joace….ori daca ia bagat in teren, el are responsabilitatea ca antrenor.
      La meciul de la Ploieti nu a mai zis nimic nici de arbitri care te-au avantajat si reactia de la final la dat de gol….
      Cum dracu sa nu fii multumit cu un egal la felul cum a inceput acest meci? Explicatia e una simpla, altfel se premia victoria fata de acest egal.

      0
      0
      1. Prefer sa le dea meciul celor de la U , sa promoveze ei decat sa intre in A toate comunele de langa Bucuresti

        0
        0
          1. Probabil au incasat si ceva bani pentru acel meci , doar nu l au dat pe gratis..uneori acest blat ajuta financiar echipa , mai ales ca nu avem obiectiv maret anu asta

            0
            0
  10. Bravo Denis Man, FELICITARI, dinou i-ai scos pe fecesebisti si pe Dica, Becali !!! Daca nu erai tu pe teren ,sigur fecesebistii luau bataie. Sper din tot sufletul sa ajungi cat mai departe la echipe cat mai bune din Europa si pe langa aceasta, te apreciez foarte mult, pt. ca nu ai uitat de unde ai plecat si ti-a ramas cu sufletul alaturi de UTA. !!! BRAVO, BRAVO si iar BRAVO, fi serios in continuare si ai sa ajungi jucator mare in europa !!! Valabil si pt. ADRIAN PETRE care nu a uitat nici el de unde a plecat si la fel ca Denis Man , o sa ajungi un jucator de talie europeana si mai valoroasa !!! BRAVO VOUA, FELICITARI, FORTA, HAI UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button