UTA Arad

Rus încheie turul cu zece goluri în „alb-roșu” și se lansează într-un pariu: „David Miculescu va fi următorul Denis Man”





UTA a învins pe CS Mioveni cu 2-1, grație unei „duble” a lui Ciprian Rus. Sunt reușitele cu numărul 9 și 10 în acest sezon pentru golgheterul detașat al echipei, care a înscris de două ori și săptămâna trecută, la Ploiești. „În sfârșit am avut și noi atitudine acasă, atitudinea de care ai nevoie pentru a învinge o echipă bună, care până acum a avut un parcurs bun. A trebuit să muncim mult pentru această victorie, dar tocmai din acest motiv e mult mai frumoasă. Până acum media mea de goluri a fost de 10 pe sezon, acum am atins această cifră încă din tur. Sper să nu mă opresc aici, pentru că avem nevoie de goluri, din partea oricui, de fapt. Dacă le marchez eu e un plus pentru mine. Sper și mai departe să îmi ajut echipa cât pot de mult” a spus Rus după victoria cu CS Mioveni.

E a doua partidă la rând în care David Miculescu îi dă un „assist” golgheterului arădenilor, care îl compară pe tânărul mijlocaș cu fostul său coleg, Dennis Man. „Mă bucur foarte mult că am câștigat un jucător, David Miculescu și-a pus amprenta cât a jucat și sper să continue în acest fel. Are o vârstă fragedă și se pregătește foarte bine, e un copil umil, modest, ascultă, nu comentează, cu siguranță va fi următorul Denis Man. A fost o centrare foarte bună, asemănătoare celei de la Ploiești când am lovit bara, se vede că poate da acea pasă decisivă ce ne ajută în momentele grele. Astăzi am fost și eu mai pragmatic, mă bucur că am valorificat-o înscris.”

Golul doi a fost marcat de utiști pe contra-atac, Costin fiind de această dată servantul pentru căpitanul UTA-ei: „Pe undeva era normal ca ei să se arunce cu toate liniile în atac, pentru că nu mai aveau nimic de pierdut. Noi am speculat acest lucru foarte bine pe acel contra-atac, eu și Costin ne-am descurcat de minune și așa ne-am dus la 2-0”

Dacă pentru meciul de astăzi singurul absent a fost Matei, revenit de la echipa a doua, sâmbătă, contra celor de la Daco-Getica, Ionuț Popa nu se va putea baza pe  Enescu, Miculescu și – probabil – Manea. „Avem un lot foarte slab numeric, sperăm să-l recuperăm pe Manea și jucătorii care îi vor înlocui pe Enescu și Miculescu să facă un meci cât mai bun și să câștigăm al doilea meci consecutiv. Nu e prea important duelul dintre mine și Voicu (n.a. golgheterul bucuretenilor și al Ligii a II-a după tur), ce contează e ca UTA să învingă, indiferent cine iese în evidență”, mai spune principala armă ofensivă a „Bătrânei Doamne”.

Doar aproximativ 300 de suporteri au venit pe „Motorul” pentru duelul cu Mioveni, dar Rus nu a fost surprins. „Îi înțelegem pe suporteri că nu au venit la acest meci având în vedere faptul că s-a jucat la ora 1,  într-o zi de lucru. Le mulțumim celor care au rezistat în acest frig, sperăm ca sâmbătă să fie mai multă lume pe stadion și să ne bucurăm de o nouă victorie”, a concluzionat arădeanul, lăudat și de antrenorul Ionuț Popa: „Îl felicit pe Cipri pentru forma bună, este căpitan și îi doresc să rămână căpitan și de acum înainte”.

Înainte de confruntarea cu argeșenii, Cipri Rus, colegii săi, dar și stafful tehnic au trecut pe la casierie pentru un salariu achitat prin eforturile conducerii administrative a clubului, dar și primele de joc restante până la remiza de la Ploiești.









4 comentarii

  1. Hmmm deci s au platit din salarii…sa fie oare acesta motivul acestei determinari in joc de azi al echipei?

    0
    0
  2. Cipri…,sa moara de ciuda cei care contestau revenirea ta la UTA!Sa crape de oftica,nu alta!
    Cand a trebuit sa pleci,am regretat enorm si am sperat mereu ca intr-o buna zi vei imbraca din nou tricoul UTA-ei…
    Poate ca in tot raul este si un bine…Ai mai prins experienta,stiluri diferite ale altor antrenori,etc…Ma tot intreb cum ar fi fost in prezent,cu un Hlistei langa tine?
    Pe la inceputul turului,scriam ca nu este bine sa se tot schimbe capitanii,ceea ce sustin si acum,ba chiar vedeam ordinea,Manea,Enescu,Rus.
    Situatia s-a mai schimbat intre timp si refac:Rus,Manea,Coulibaly,El Hasni,Enescu,capitani!
    Cat despre portari,Orlic a facut astazi un meci mare,20 cm lipsind sa apere si penalty-ul,nemaivorbind de alte 2-3 parade bune,dar sa pastram proportiile si sa ramanem cu picioarele pe pamant deocamdata.
    Iata-l si pe David Miculescu(un cert castig),devenit indispensabil,pacat ca plateste tributul tineretii!Poate ca pana isi ispasete suspendarea,mai pune ceva pregatire fizica si sala!
    Manea?Alex nu se da accidentat gratuit,garantat!Am incredere,fara sa stim diagnosticul medical inca,despre care imi este cam teama dupa ce am vazut,ca se va reface cat mai rapid.A mai reusit si inaintea barajului cu ACS Recas!Multa sanatate si recuperare rapida sa-i dorim!

    0
    0
  3. Va conta mult cum va arăta viitorul lot de 24 .. Arădenii care vor rămâne asculta de sfatul lui Popa de dăruire fara rezerve. Popa dorește inca 4sau 5 băieți noi.. Cu portar pot fi chiar 6 !! De dorit ceva de valoare de aici sau de afara. O integrare lina și neapărat debut cu dreptul în viitorul sezon . După o perioada ,,, săracă „” la finanțe cu multa grije trebuie cheltuite niste fonduri .Asta coboară liniștea în club . N-o fi UTA. mai săracă ca. Baloteștiul. !!!

    0
    0
  4. Mii de felicitari pt. golurile marcate si pt. jocul foarte bun facut de tine, bravo Costin pt. pasa inteligenta la al doilea gol, bravo Orlic pt. paradele execeptionale in finalul partidei, bravo intrgii echipe pt. victorie, a-ti fost toti de nota 10 !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA Arad !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button