Cluburi polivalente

”Hai cu noi în țara campionilor!” a adunat zeci de copii cu înclinație spre gimnastică, la Arad





Federația Română de Gimnastică, împreună cu Atrium Mall Arad și în colaborare cu Primăria Municipiului Arad, Consiliul Județean Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Arad, Asociația Județeană de Gimnastică Arad, CSM Arad, CSS Gloria Arad, CS Urania Arad şi CS Universitatea Arad a organizat, la Arad, al treilea eveniment din prima etapă a programului național de selecție ”Hai cu noi în țara campionilor!” Proiectul a fost gândit cu scopul de a atrage către gimnastică un număr cât mai mare de copii, de a descoperi și crește noi talente, pentru asigurarea unor generații viitoare valoroase de gimnaste și gimnaști.

Programul s-a adresat, în principal, copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 şi 7 ani, iar municipiul nostru a fost ales ca gazdă a etapelor de selecție la cluburile locale. Evenimentul s-a bucurat de un real succes, cu participarea unor foşti sau actuali sportivi renumiți, precum Larisa Iordache, Sandra Izbașa, Marian Drăgulescu sau Marius Urzică – campioni şi medaliaţi europeni, mondiali şi olimpici – dar şi a președintelui Federației Române de Gimnastică, Andreea Răducan.

Aradul a fost excelent reprezentat de toate cluburile de specialitate, cu „tricolorii” Iulia Berar, Adelin Kotrong și Sonia Ichim în prim plan.

Însoţiţi de părinţi sau bunici, copiii s-au implicat cu mult entuziasm şi pasiune, iar unii probabil că au optat deja pentru acest frumos sport, pe care au posibilitatea să îl practice la grupările arădene CSM, CSȘ Gloria, CS Urania și CS Universitatea Arad.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button