UTA Arad

Stahl, despre experiența de la Dortmund: „Este o altă lume, te antrenezi și joci de plăcere”





Albert Stahl a petrecut o săptămână în probe la Borussia Dortmund, liderul neînvins din Bundesliga. Mijlocașul de 20 de ani al UTA-ei susține că s-a întors din Germania cu o altă atitudine, având oportunitatea de a experimenta lumea fotbalului mare. „Este o experiență foarte bună să mergi de la UTA la Dortmund. Este o altă lume acolo, alte condiţii, terenuri de calitate, oamenii se comportă altfel. Am avut mult de învăţat. Cel mai mult m-a impresionat mentalitatea celor de acolo, atitudinea cu care jucătorii vin şi pleacă de la antrenament. Acolo nu ai nici o problemă, au toate condiţiile necesare pentru performanţă, joacă fotbal de plăcere. Lumea te întâmpină frumos, te antrenezi cu plăcere” a declarat tânărul utist în cadrul emisiunii „Glasul Tribunei” de la TV Arad.

Arădeanul a trecut de primul filtru al nemților și se va întoarce la Dortmund în prima lună a lui 2019, pentru nouă evaluare, cea finală. „Rămâne de văzut în ianuarie ce va fi, eu trebuie să mă menţin în formă şi vom vedea”, a adăugat Stahl.

Albert Stahl a jucat în acest sezon de Liga 2 în 11 meciuri pentru UTA, iar în campionatul trecut a bifat 30 de partide şi un gol. „Dacă iese bine şi ne alegem cu ceva bani, ar fi o mare gură de oxigen pentru clubul UTA. Ne rugăm să reuşească, pentru că, în cazul acesta, la cât de <<bine>> stăm la capitolul bani, ne-ar ajuta mult”, spunea în urmă cu dăuă săptămâni Ionuț Popa.

Talentatul fotbalist arădean e impresariat de Cătălin Sărmășan, cel care l-a dus și Adi Petre la Esbjerg sau pe George Pușcaș în fotbalul italian.









18 comentarii

  1. La tineretul marilor echipe joaca oameni ca Petre și Man. E poarta de intrare la echipa mare .Condiția e că odată admis trebuie să muncești dublu,afara de talent La UTA afara de 2 ,3 nu are cu cine juca ! Atunci încearcă singur și fotbalul nu-i tenis ! Vorba lui Giro ,pe Petre l-a făcut mare Stratila !!Dacă iese un examen de asta ,ei vin cu echipament ,cu stagii la ei pt.juniori și ceva bani Păcat că Man a nimerit la oier !!

    0
    0
    1. As este,@Ionescu Gavrila!
      Dar ne pasc alte transferuri,din pacate care vor avea darul sa ne slabeasca.La UTA,nu apuca bine un jucator sa isi puna bine calitatile in slujba echipei,ca deja are pasaportul pregatit,ori eu nu vad cu ochi buni aceste dese miscari de trupe si daca mai punem in considerare si grava accidentare a lui Manea,iar o luam de la capat. cu probe si probe…
      https://www.gsp.ro/international/stranieri/ultima-ora-marea-speranta-de-la-uta-a-trecut-probele-de-joc-la-borussia-dortmund-554477.html

      0
      0
    2. Pardon @Ionescu Gavrila!UTA&Atletico nu are nevoie de echipamentul nimanui!Grupele de juniori le primesc gratuit,pe baza colaborarii S–-er.Parintii nu platesc cotizatii dubioase de donatie,se cere doar performanta maxima si seriozitate!In rest,doar munca,munca,munca…!Zile si saptamani,turnee si turnee,tot anul competitional!
      Asta este!Rezultatele se vad!

      0
      0
  2. Va urma Miculescu. Da problema e cu ce se va alege UTA, sau ,, vecinii athletici” vor lua iar caimacu’. Întru-un interviu din prosport cozma, bunicul lui Tucudean spunea ca a oprit „sponsorizarea,, la UTA, cam 700 000 euro, 2% din impozitul pe venit de fapt, pentru ca nu erau rezultate. Da cind și-a vindut jucătorii prin sigla UTE-i, (ca doar nu au jucat United gema în La Liga) pe bani serioși, au fost rezultate? Faina om…..

    0
    0
    1. NU A DAT LA UTA NICIODATA ATATIA BANI DL COZMA … ce tot vorbiti pe aici prostii….singurul om care a bagat multi bani la UTA si a fost obstructionat de Falca , a fost Bara, chiar cu sufletul si tot asa fraierit de vreo 300 000 euro Martian, in rest firimituri pentru asa un club ca UTA..
      Sin ce stiu eu ar fi venit langa echipa Blidar, dar omul cere transparenta si dare de seama lunar cu ce se face si ce nu la echipa, ori se pare ca nu se vrea acest lucru, nu stiu daca mai e de actualitate , dar stiu ca Apostu a fost foarte aproape si a discutat cu omul.

      0
      0
  3. Stahl la Dortmund rus si coulibaly in rusia și încasează șmecheri ce conduc UTA bani cat despre liga 1 si promovare pt fraieri de suporteri poate la anu si lle mai dam un breloc

    0
    0
  4. Ionescu Gavrila eu asta o spun de 1-2 ani ca nu are cu cine sa joace!!
    Are talent acuma doar de el depinde dar orice sar intampla este un pas foarte mare in viata lui!!!
    Bravoo Albert si succes incontinuare!!!

    0
    0
  5. Domnule GRIGORESCU M., cum adica STHAL nu are cu cine sa joace la UTA ? Chiar nu va inteleg, fiti mai explicit !?

    0
    0
  6. Nici mie nu imi place ca, MAN a nimerit la FCSB echipa oierului , El acuma lupta si munceste din rasputeri pt. a ajunge la o echipa de top din europa dar nu vedeti ca Jiji nu vrea saii dea drumul decat pe o suma exorbitanta in care nimeni nu o sa dea atat de multi euro !? Daca nu era MAN pe teren, FCSB nu castiga cum nu castiga nici cu Iasul . Oare UTA., daca il va vinde FCSB, adica JIJI pe o suma cu multe zerouri in euro, va lua vreun procent din vanzare ?

    0
    0
  7. Nelu . În fotbal totul e sa ai niste găselnițe și cu spatele la faza ,să te duci pe o direcție nesesizata de adversar și să primești balonul și câte altele ,numite relații de joc Asta durează și schimbările formulei de joc e tocmai dușmanul relațiilor . Le faci și forțat le faci că nu găsești oameni potriviți la cartonase și se aduna nereușitele !!

    0
    0
  8. Atunci va juca Stalh la Dortmund, și Rus și Coulibaly în prima liga din Rusia, când se va construi stadion de 100000 de locuri la Sebiș.. Serios acum voi chiar nu aveți simțul realității!

    0
    0
  9. Nelu eu cred ca m grigorescu se refera la faptul ca daca sthal are talent precum si tu spui . Dar daca nu are cu cine sa nu folosim juca …sa spunem ca nu primeste mingi cand trebuie sa le primeasca sau nu este ajutat cum ar trebui …petre primea mingea pe tava de la stratila si man ce colegi a avut cand era la uta uni care lau ajutat sa isi arate clasa ….eu urmaresc toate meciurile utei si cam ii dau dreptate lui M Grigorescu

    0
    0
  10. Si sa nu-l uitam totusi si pe Curtuius,caruia nevinovatele sale devieri si ricoseuri, ajunse deja la iritare, ajungaeau mai mereu la Petre….
    Dar daca vorbim desptre Stahl,nu este acelasi lucru,nefiind acelasi profil.Exact asta ar trebui sa faca Stahl,adica sa faca fazele si dea ultima pasa….

    0
    0
    1. Giro ai dreptate ,dar eu in meciurile in care sthal a jucat se vede ca se demarca cere mingea incearca sa joace dar nu primeste minge si nu inteleg dc ……eu totusi vad pe sthal cel mai bun jucator de la uta …..in fotbal poti sa fi cel mai bun dar daca nu esti jucat nu combina cu tine e greu de unu singur sa iti arati talentul …….nici mesi fara javi sau iniesta nu era ce este ….uitate si la meciurile fcsb-lui man este jucat ajuta sa isi arate calitatile ce in schimb la uta nu vad asa ceva. Este parerea mea giro poate tu vezi alceva .

      0
      0
      1. @Spania36,eu nu contest ceea ce scrii tu,dar este de alt subiect…
        Da,prietene,exista peste tot,la orice echipa acel fenomen neantamplator,cum ca juniorii nu primesc de la mai „titrati” pase,dar Stahl nu mai este un novice,zic eu…Pur si simplu el difera de profilul lui Petre,chiar si al lui Man.Ca motivare in ceea ce spun,este faptul observat de catre oricine,ca exemplu,Miculescu in primele 2 jocuri de la debut,alerga degeaba si in afara de Manea,Coulibaly,poate Enescu,NIMENI nu ii trimitea pase.Doar randamentul ft.bun al lui Miculescu a facut sa se cam schimbe situatia,lipsa acestuia dovedindu-se „grea povara”…
        Acum revenind la Stahl:un jucator foarte tehnic,de profil ofensiv,dar nu marcator de careu sau de gura portii,neaparat.Mai mult este cel care trebuie sa creeze faze,sa patrunda,ba chiar sa scoata din joc fundasi si sa dea acea centrare sau pasa finala de gol.Mai spun inca odata ca nu sunt eu priceput,dar un mijlocas de constructie,de incursiuni,trebuie sa schimbe benzile foarte des,ca sa deruteze si sa deregleze apararea adversa,ori la Stahl nu am vazut asta de cand a debutat,fapt pentru care nu este el de vina.In plus,vizibil de pe Marte,toti copiii proveniti din pepiniere,au probleme majore cu constitutia si masa musculara si daca vorbesti de Man…pai cum era cand pusese mana oierul pe el?
        In conditiile prezente,nu are echipa mare un preparator fizic si atunci ce sa mai vorbim de grupele de juniori?Dar merg deja prea departe…
        Din toata combinata Atletico&UTA,stiu o singura grupa,care pe langa antrenamente,mergea 1 data pe sapt,marti la sala de judo si in fiecare sambata la bazin,nu stiu daca o mai fac si in prezent,este vorba de esenta,ca atare…
        Si inca ceva….Stahl a debutat ca rezerva si posibil dorit inlocuitor al lui Stratila,din pacate a copiat lucruri bune,dar si mai putin bune,cum ar fi acel stereotip de miscari,pe care dupa 2-3-4 reusite,adversarul te cunoaste deja…
        Oricum,daca Stahl a depasit problemele fizice,macar cerute pentru nivelul UTA-ei,ii va fi bine si in Germania!Stii tu cum se spune….daca motorul este bun,lasa ca-i rezolvam noi(Dortmund) caroseria….
        Bafta multa Albert Stahl,fa-ma sa urmaresc campionatul Germaniei,bineanteles de Jugend(tineret),apoi mai vezi tu…!!!!

        0
        0
    1. Exact ca sa scriu asta am intrat. L-a cam luat gura pe dinainte. Daca nu iti face plăcere la UTA, drum bun si cale batuta. Puteai sa pleci de mai demult. Impreuna cu alții la care nu le face plăcere la UTA.

      0
      0
  11. Vedeti de ce vor sa plece toti jucatorii de la noi
    Pentru ca intodeauna se gaseste unu care sa jigneasca!!
    Vaisamar de suporteri!!
    Doar Uta conteaza!!
    Sau e un copil fustrat

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button