Fotbal judetean

Zăbraniul rămâne fermă în lupta pentru promovare! Stamate: „Aș vrea ca cei de la Sântana și Pecica să știe că dacă murim, murim cu ei de gât” 





Victoria Zăbrani a încheiat turul Ligii a IV-a pe poziția a treia a clasamentului, la 7 puncte în spatele liderului Pecica și la 5 distanță de Sântana, cea de-a doua clasată. În primele etape, echipa condusă de Cristi Irimia a fost lider, primul pas greșit venind de abia în etapa a 8-a, 3-3 pe teren propriu cu Glogovăț. De altfel, sincopa a dus și la înlocuirea lui Irimia cu fostul căpitan și antrenor al UTA-ei, Cristian Todea.

Până la finalul anului, Zăbraniul a dezamăgit și a pierdut de patru ori, cu Sântana, Curtici, Pecica și Socodor. „Turul a început foarte bine, am avut un lot bun și rezultate remarcabile, precum succesul din Cupă cu Giarmata sau meciul cu Lipova, nici nu m-am gândit că nu vom fi pe primul loc. E o dezamăgire foarte mare. Mai ales de la jumătatea turului am căzut, iar înfrângerea din ultimul meci al anului, cu Socodor, a pus capac. Am luat în considerare chiar să mă retrag, deoarece a fost cea mai mare dezamăgire de când sunt implicat în fotbal. Dar, oamenii din Zăbrani, în special domnul primar, Marian Toader, care e trup și suflet lângă noi, mi-au dat încredere și vreau să reparăm ce nu a fost bine. O să punem la punct anumite probleme, atât la nivel de lot cât și ca atitudine. Și aș mai vrea ca cei de la Sântana și Pecica să știe că dacă murim, murim cu ei de gât. Fotbalul e imprevizibil, se poate întâmpla orice.” declară Virgil Stamate, președintele Victoriei.

Conducerea Zăbraniului a fost nevoită să găsească un nou antrenor, după ce Todea a primit o ofertă de la Național Sebiș, iar alesul a fost Leontin Pința, care la al doilea mandatîn „alb-roșu”. Pe lângă schimbarea de pe banca tehnică, și lotul va suferi modificări. „Obiectivul rămâne primul loc, dacă nu aș crede acest lucru nu aș rămâne. Leontin Pința e un antrenor cu care noi am mai colaborat și a fost mulțumit atât el de noi, cât și noi de el. Și cu Cristi Todea am avut o relație bună, un antrenor bun, de caracter. Din păcate, și el s-a lovit de aceleași probleme de care ne-am lovit noi. Nu a plecat nimeni momentan de la echipă, vor mai veni jucători. Vrem să avem soluții bune pe toate posturile, jucători de calitate și câțiva tineri de perspectivă. Avem în vizor vreo 13-14 jucători și, în funcție de dorințele antrenorului, printre altele, vom face lotul. Am fost contactat de mai mulți jucători care ar dori să vină la noi, pentru că au auzit că suntem un club serios și toată lumea de aici e mulțumită”, a adăugatStamate.

Victoria Zăbrani stă în prima etapă a lui 2019, după care deschide mini-returul cu un duel pe teren propriu contra lui CS Ineu.

3 comentarii

  1. Iar caterinca, vrăjeală, nepotisme și telefon în timpul activități. Asa nu domnilor de la zabrani. Ceilalți măcar erau serioși.

    0
    0
  2. Cu siguranta:))
    L-ati dat afara pe Irimia ca era pe primul loc…
    Nicio echipa din jud Arad nu doreste promovarea. Nu au bani de liga 3.
    Isi incoarda muschii prin Liga 4 si creeaza tensiuni aiurea. Oricare din primele 4 echipe daca vor fi invitate la vara prin absurd in liga 3 (fara baraj) vor refuza.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button