Minifotbal, futsal

Costa Rica, cu Bozian și Arsene în prim plan, a câștigat prima ediție a Cupei Stelelor





Nouă echipe au luat startul la prima ediție a Cupei Stelelor, organizată la baza DeSavoia de Cristi Lăzău și Cristi Barna. San Paolo, Old School, Luciano (Grupa A), Șimand, Salt&Pepper, Straierii (Grupa B), Gurahonț, Stelele și Costa Rica (Grupa C), cu fotbaliști aleși pe sprânceană s-au aliniat la start, însă careul de ași a fost puțin inedit.

Echipe ca Old School, cu Gligor, Pavel, Mărginean, Varga, Chindriș sau Burlă sau Stelele Aradului, cu Hlistei, Purece, Rus, Calvin, Nistor sau Suslak au părăsit competiția încă din prima fază, astfel că în semifinale s-a jucat așa: Costa Rica – Stranierii 7-4, respectiv Șimand – San Paolo 5-3. Locul 3 le-a revenit Stranierilor lui Corbu, Gabor sau Șiclovan, care s-au impus cu 6-2 în fața celor de la San Paolo, cu nume precum Trabalka, Vlad, Marinescu Filimon sau Bulza în lot.

În finală, diferența au făcut-o doi dintre cei mai buni fotbaliști de mini-fotbal ai Aradului. Mirel Arsene a reușit „tripla”, iar Bogdan Bozian, „dubla” în confruntarea cu Șoimii Șimand, pentru care au punctat Adi Puie, Haloș și Clej. La 5-4, Costa Rica, s-a încununat prima campioană a Cupei Stelelor, confirmându-și statutul de una dintre cele mai de succes echipe la turneele de iarnă.

Majoritatea superlativelor a mers, însă, la finalista Șimand pentru Adi Puie (cel mai bun jucător), Andrei Dagău (cel mai bun portar), în timp ce titlul de golgheter și l-au împărțit Andrei Haloș (Șimand) și Mirel Arsene (Costa Rica).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button