Handbal

Handbalistele Crișului joacă la Odorheiu Secuiesc pentru accesul în primul tur al Cupei României





Vicelidere în Seria D a Diviziei A la handbal feminin, handbalistele Crișului pornesc favorite la Odorheiu Secuiesc, în cadrul etapei preliminare a Cupei României Fan Courier. Gruparea arădeană ia startul în premieră în competiția KO, iar în cazul în care avansează în primul tur are șanse mari să găzduiască o formație din Liga Florilor.

ACS Szekelyudvarhelyi Noi Kezilabda Klub, adversara formației pregătite de Sebastian Tudor a câștigat doar două meciuri din 11 posibile în prezenta ediție a eșalonului secund (Seria C), dar asta nu înseamnă că-și va vinde ieftin pielea, cu atât mai mult cu cât joacă în fața pătimașilor săi suporteri. „Nu ne subestimăm deloc partenerele de întrecere, trebuie doar să evoluăm la capacitatea noastră și nu ar trebui să avem probleme să obținem calificarea în faza următoare a Cupei. Vă dați seama ce ar însemna să jucăm la Arad cu CSM București, Vâlcea sau Craiova, o mai bună propagandă pentru handbal nici nu ar fi posibilă la nivelul actual al echipei noastre”, spune Lucreția Cășuțiu, managerul „alb-albastrelor”.

Delegația Crișului a plecat deja spre județul Harghita și va intra pe parchetul din Odorheiu Secuiesc mâine, la ora 12, fără Snakovski și Morariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button