Minifotbal, futsal

Socodorul și-a respectat statutul de favorită la „zona” de futsal de la Curtici, dar cu mari emoții în finala cu Aqua Vestul





A cincea echipă ce și-a rezervat un loc în finala campionatului județean de futsal, de la Macea, este ACS Socodor. Fiindcă, gazdele de la Curtici au trimis pe parchet o echipă de juniori, Socodorul rămânea mare favorită la locul 1. Până la urmă, calculele hârtiei aveau să se respecte, deși în finală contra celor de la Aqua Vest, decisă doar la loviturile de departajare, se putea întâmpla orice.â

La fluierul lui Sorin Saladea și Flavius Dreghici, supervizați de Corneliu Tiulea, Nelu Iovescu și Andras Mako, am avut următorul tablou al întrecerii:

 

 

Meciuri de clasament

 

A câștigat echipa mai stăpână pe sine de la 7 metri

Dacă favorita din Socodor nu a avut probleme în semifinala cu Iratoșu, surprizele plăcute ale competiției, Alunișul și Aqua Vestul, au pus în scenă un meci extrem de echilibrat. În cele din urmă, oamenii lui Balaj s-au impus la penalty-uri, dar norocul avea să li se întoarcă în ultimul act. După timpul regulamentar, partida s-a terminat la egalitate: 0-0, iar de la 7 metri, ambele echipe au avut chef de gol. S-a terminat 6-5 pentru Socodor, după reușitele din penalty ale lui Pirtea, Turcuș, Dema, Bibarț, Covaci și Rafila, pentru „instalatori” ratând Bordeianu. „Am venit la Curtici cu gândul să câștigăm zona. Știam că avem un lot valoros și nici nu am avut adversari pe măsură, doar cei de la Aqua Vest au reușit să ne țină piept. Ne bucurăm că a revenit Bibarț, se pregătește bine și el și sperăm ca la turneul final, ce urmează imediat după cantonament, să ne revanșăm pentru finala pierdută anul trecut în fața Ineului. A fost o înfrângere nemeritată atunci, venită și cu largul concurs al <<fluierașilor>>, aș zice eu. Deci suntem hotărâți să câștigăm campionatul județean de futsal”, anunță Teodor Turcuș, căpitanul campioanei de la Curtici.

 

ACS Socodor a contat pe: Răzvan Vaida, Zlatomir Vîrzov – George Pirtea, Teodor Turcuș, Florin Dema, Ioan Gherheș, Mircea Ardelean, Bogdan Bibarț, Iosif Covaci, Ioan Mariș, Marius Faur, Loredan Todinca, Adelin Rafila, Ionuț Tolan și Vlad Flueraș, struniți de pe margine de președintele Petrică Crișan. Antrenorul Tiberiu Darazs e plecat în cantonament cu grupa de juniori 2006-2007.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button