Baschet

Ore decisive pentru alegerea noului antrenor al ICIM-ului: „Trei luni și jumătate în care să demonstreze că e alegerea potrivită și pentru sezonul următor”





Turul Grupei Roșii a LBNF s-a încheiat fără niciun succes în contul FCC ICIM. După ce a pierdut și pe terenul „lanternei” de pe Litoral, echipa arădeană e singura ce a înregistrat eșecuri pe linie, un parcurs de neconceput pentru o formație cu limite, dar – totuși – mai bine cotată decât Cluj și Constanța. „Buba” s-a spart – până la urmă – prin demisia antrenorului Miljan Medvedj, care a spus cu subiect și predicat că dorește să creeze un șoc.

Sigur, desele schimbări de jucătoare din prima parte a sezonului, nu l-a ajutat deloc pe antrenorul sârb, dar există și exemple când mâna tehnicianului se vede. Nu mai departe de aseară, noul tehnician al celor de la Satu Mare, spaniolul Maikel Lopez, a reușit să producă primul eșec al campioanei și liderului LBNF și încă la o diferență foarte mare: 25 de puncte! În tur, când pe bancă se afla Octavian Boian, viceliderul pierdea la nu mai puțin de 39 de punte pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Așa stând lucrurile, gruparea „galben-albastră” este în căutarea unui tehnician pe care ar dori să se bazeze și în stagiunea următoare, când ștacheta se va ridica odată cu achitarea salariilor din bani publici, așa cum se întâmplă deja la UTA. „Într-adevăr, suntem în căutarea unui antrenor pe care am vrea să ne bazăm și pe viitor. Cel care îi va urma lui Miljan Medvedj pe banca tehnică are trei luni în care să demonstreze că e alegerea potrivită și pentru sezonul următor. Odată cu venirea lui Chelsey Lee, cred că noul tehnician va avea la dispoziție un lot destul de competitiv, cu care putem spera la un loc în careul de ași în play-off”, susține Marcel Urban.

Privind în urmă, președintele FCC ICIM Arad susține că opțiunea pentru Medvedj a fost corectă la începutul stagiunii. „Lui Miljan îi mulțumim pentru munca depusă la ICIM, la condițiile financiare și organizatorice cu care am pornit la drum în vară, am fi făcut aceeași alegere. Multe dintre partidele pe care le-a jucat au fost influențate de absențe, de faptul că am renunțat la unele jucătoare și nu am reușit să aducem la timp altele, dar nu mai are rost să căutăm scuze acum. Miljan Medvedj rămâne o persoană de caracter, un profesionist, căruia îi dorim multă baftă în cariera sa”, a adăugat Urban.

Cel târziu până mâine dimineață, Hadzovic et. comp. ar trebui si cunoască numele noului lor antrenor, care – după toate probabilitățile – va fi tot străin. FCC ICIM e pe locul 5 în Grupa Roșie a LBNF, poziție pe care – probabil – va și rămâne înainte de play-off.









Un comentariu

  1. Sper ca noul antrenor sa fie o persoana mai experimentata care sa fie stapana pe vestiar si in acelasi timp sa isi stie apropia jucatoarele.Daca Chelsey Lee se va apropia de forma pe care o arata Williams atunci putem muta jocul pe pivoti,dar mai ramane nerezolvata problema celei de a doua romance care sa aduca o contributie constanta la jocul echipei.Poate ca noul antrenor va reusi sa le capaciteze mai bine pe Ardelean si Neagu sau poate se va gasi o alta solutie.
    Apreciez faptul ca se incearca rezolvarea crizei de la echipa,sper sa se si reuseasca.Sezonul regulat il vom termina pe locul 5 daca vom invinge acasa pe Cluj si pe Constanta.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button