01/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Alarmă în linia mediană pentru utiști, în săptămâna meciului cu Ripensia: Toți „închizătorii” lui Popa au probleme medicale

Ecourile succesului convingător cu Dacia Unirea Brăila s-au stins, iar UTA privește deja spre duelul din weekend cu o formație a Ripensiei rănită după eșecul cu ACS Poli. Din păcate, antrenorii arădeni se confruntă cu primele probleme importante de efectiv ale returului și asta pentru că niciunul dintre cei trei „închizători”, exceptându-l pe juniorul Hrezdac, nu s-au antrenat încă în această săptămână.

Problemele cele mai grave pare să le aibă Stephan Coulibaly, la ligamentele genunchiului drept. I s-a recomandat deja repaus și exerciții specifice în zona cu probleme și nu poate fi luat în calcul pentru deplasarea de la Timișoara. „Mă îngrijorează situația lui Coulibaly. E a treia săptămână în care nu se antrenează cu echipa, după ce a lipsit și săptămâna trecută, dar și pe la începutul lunii , când a fost răcit. Știam că nu putem conta pe el cu Brăila, căci era oricum suspendat, dar acum chiar era bun, mai ales la ce probleme mai avem în acea zonă a terenului. Nici Neagu și Melinte nu s-au antrenat azi. Primul are o beșică urâtă la laba piciorului, iar Melinte o întindere la coapsă. Și Copaci are ceva probleme musculare, așa că nu știm cu cine vom juca sâmbătă”,ne-a mărturisit Ionuț Popa, antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

În acest moment, singurul mijlocaș defensiv apt din lot este Denis Hrezdac, dar la nevoie unul dintre Matei și Isac ar putea juca în fața apărării. Partida dintre Ripensia și UTA e programată sâmbătă, de la ora 14, pe arena „Dan Păltinișanu”.

1
4
%d blogeri au apreciat: