04/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Tătaru ratează întâlnirea cu fosta formație, Abrudean e nevoit să improvizeze în defensivă la Cugir

După Liga 2-a și eșalonul trei pleacă la drum în stagiunea de primăvară. În C4 e programată etapa cu numărul 16 și toate echipele arădene de pe podium au parte de deplasări complicate. Lipova are derby județean pe Crișul Alb cu Sebișul, în timp ce Lunca Teuz Cermei și Crișul Chișineu Criș joacă pe terenurile unor formații ce încă speră la promovare, dar pentru care orice punct e foarte important în economia clasamentului.

Crișul se deplasează sâmbătă la Cugir chiar fără jucătorul pe care l-a luat de la Metalurgistul în aceast iarnă. Ionuț Tătaru a suferit o accidentare la genunchi în amicalul de la Sântana și va trebui să stea pe tușă cel puțin două-trei săptămâni. În condițiile în care Crișul s-a despărțit și de la Lang, care – culmea ironiei – a ajuns chiar la Cugir, Adrian Abrudean va trebui să improvizeze în centrul defensivei încă din runda inaugurală. Așadar, Siminic, Ianc sau Maghici vor trebui să-i țină locul unuia dintre jucătorii utilizați mereu de „Știli” în partidele de verificare. Cu toate că, ieri, când au aflat despre problema lui Tătaru, „oficialii” Crișului au încercat să mai facă o ultimă mutare pe piața de transferuri, dar nu au mai reușit.

În plus, cei de la Crișul ar fi dorit să mute vineri confruntarea de la Cugir și asta pentru că sâmbătă seara sunt invitați toți la nunta managerului Dani Cherecheși cu Bianca, ocazie cu care cei doi își vor boteza și fiul, pe Daniel Tudor, însă nu au găsit înțelegere la formația din județul Alba. De fapt, aceasta a decis ca din retur să-și dispute confruntările de acasă sâmbătă și nu vineri, așa cum s-a întâmplat în stagiunea de toamnă.

0
4
%d blogeri au apreciat: