Șoimii Lipova

Sabău: „Ne-am relaxat prea repede, nu putem câștiga campionatul cu atâtea goluri luate” v.s. Manea: „Speranța moare ultima…”





După primele 80 de minute, liderul părea să aibă o zi liniștită în fața „lanternei roșii”. Scorul era 3-0 pentru Lipova, după reușitele semnate Trabalka, Rusu și Sulea, dar Ocna Mureș a reintrat în joc în minutele 81 și 82, prin Drăgan și Morar. Finalul a fost extrem de spectaculos, cu încă două reușite, ambele de excepție, semnate Poiană, respectiv Hidișan.

S-a terminat 4-3 pentru „șoimi”, care-și ating scopul, cele trei puncte, însă permeabilitatea defensivei îl pune pe gânduri pe tânărul antrenor lipovan. „Am făcut un joc destul de bun, cu o posesie ridicată, ocazii, dar și goluri marcate. La 3-0 ne-am relaxat prea repede și am luat două goluri mult prea ușor, pe greșeli personale. Bine că a venit golul lui Poiană pentru că am luat încă un gol imparabil. Mă bucur că marcăm, dar nu putem câștiga campionatul dacă luăm atâtea goluri. Campioane sunt, în general, echipele cu cea mai bună apărare, care iau cele mai puține goluri. Mă nemulțumește faptul că am primit din nou trei goluri după cele de la Sebiș, aici mai avem de corectat. Nu se poate să luăm șase goluri în 180 de minute, toate pe greșeli individuale. Căci, până la urmă, și loviturile libere din care au marcat adversarii au venit după erorile noastre”,  a analizat Flavius Sabău succesul cu 4-2 în fața „Sodei”.

Trupa din județul Alba nu a venit ca mielul la tăiat la Pîncota, cu toate că scorul primelor 80 de minute cam asta demonstra. Până la urmă, Ocna Mureș a avut meritul a ține vie partida cu liderul până la ultimul fluier al „centralului” Ladăr, însă nimic mai mult. „Primele 30 de minute ne-au aparținut, am avut și faze de poartă. Apoi un fundaș central, un copil, a greșit și am luat gol, apoi un fault a dus la golul doi. În repriza a doua am început mai bine, dar s-a accidentat Paul Munteanu și au marcat din nou pe o gafă a noastră. Am revenit cu două goluri, dar Poiană, ajutat de vânt, a marcat direct din corner și eurogolul lui Hidișan a contat doar la aspectul artistic. De asta este fotbalul frumos, mergem mai departe. Am schimbat mult în iarnă și echipa va fi în parametri după etapa a patra, a cincea din retur. Nici la Deva nu am jucat rău, am avut ghinion. Am preluat echipa din mers în tur cu gândul să o salvez de la retrogradare. Nu este ușor, sunt vreo 6-7 echipe acolo, speranța moare ultima”, a punctat și Mihai Manea, „principalul” celor de la Ocna Mureș.

Pentru Lipova urmează o deplasare la Deva, în timp ce „lanterna roșie” debutează în acest an pe teren propriu în fața celor de la Dumbrăvița.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button