Șoimii Lipova

„Tolbă” și mai plină pentru Trabalka după primele runde ale returului: „Important este să rămânem pe primul loc, nu ca eu să fiu golgheter”



Șoimii Lipova a strâns patru puncte din 6 posibile în primele etape ale returului Ligii a 3-a la fotbal, marcând nu mai puțin de 7 goluri. Trei dintre acestea au purtat semnătura lui Kevin Trabalka, ajuns la cota 17 reușite stagionale.

Dacă la Sebiș a reușit „dubla”, atacantul care a debutat în Liga 2-a cu UTA la doar 16 ani, contra celor de la Ocna Mureș a înscris odată, înainte de a fi înlocuit de Flavius Sabău. „A fost un meci bun făcut de noi. Am avut multe ocazii, iar la 3-0 antrenorul a considerat că poate să întroducă și juniorii, astfel că am ieșit și eu și Sulea. Dar și așa, mi-am făcut datoria de atacant, am marcat un gol și, chiar dacă au fost ceva emoții pe final de meci, am câștigat cele trei puncte. Am marcat și etapa trecută la Sebiș, chiar de două ori, dar din păcate acolo nu a fost de ajuns, am scos doar un punct”, a spus fotbalistul de 22 de ani.

Trabalka e principala „gură de tun” a seriei a 4-a și, dacă va înscrie cu aceeași constanță, va câștiga fără probleme titlul de golgheter. „Important este să rămânem pe primul loc, nu ca eu să fiu golgheter. Dar, dacă sunt posibile ambele scenarii cu atât mai bine. Eu nu mi-am propus să câștig acest titlu de golgheter, dar, ca atacant, e normal să-ți propui să marchezi cât mai mult și, astfel, să-ți ajuți echipa. Scopul fiecărui meci sunt cele trei puncte, contează mai puțin cine marchează”, a adăugat „vârful” Lipovei.

Pentru „șoimi” urmează o deplasare la Deva, echipă pe care au învins-o în tur, la Pîncota cu 4-0. Prima reușită a purtat tot semnătura lui Trabalka, de la punctul cu var.









Un comentariu

  1. Ajungi la cota 32 si esti ca plecat de la Lipova . Daca si promoveaza echipa ti-ai facut datoria si poate iti va da drumul..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button