UTA AradzTOP ARTICOLE

UTA, la a treia „ciocnire” acasă cu o formație aflată sub linie: „Cu Luceafărul, cel mai greu meci de până acum”



Pentru al doilea weekend la rând, UTA joacă pe teren propriu cu o formație aflată sub ea în clasament. Dacă punem la socoteală și vizita Brăilei în debutul mini-returului, e clar că „roș-albii” au fost puțin favorizați ca și program. Chiar dacă Luceafărul nu are situațiile grele ale lui ACS Poli și Daciei Unirea, rundele din 2019 fără victorie au dus-o pe loc retrogradabil, primul sub linie.

În afară de înfrângerea oarecum calculată cu U. Cluj, orădenii au remizat cu cele două Poli, cu ASU acasă (0-0) și ACS, pe „Electrica” (1-1). La acest ultim meci  a asistat și Cristian Păcurar, care a completat tabloul făcut cu ocazia testului desfășurat la începutul lunii februarie, pe arena „Motorul” și încheiat cu scorul de 1-1. „Îi cunoaștem deja destul de bine, sunt o echipă cu pretenții ce vrea să scape de zona retrogradării. Se bazează pe jucători iuți, verticalizează repede. De asemenea, au un portar bun, pe fundașul Oros, dar și juniori de calitate de la Ardealul. În față, nou venitul Bebey nu cred că este pregătit, dar e disponibil Vasile Pop, un fotbalist ambidextru, experimentat, care poate face diferența. Față de jocul cu U. Cluj le și revin doi fotbaliști suspendați, vor face și ei ceva modificări. Le știm și ne gândim la ele. Sunt foarte determinați, eu zic că este cel mai greu meci dintre cele disputate până acum, în acest an”, consideră antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”. Melinte și Copaci sunt suspendați la UTA, Coulibaly – accidentat, iar Șeroni și Costin sunt incerți. Totodată, portarul Orlic e motivat pentru a participa la parastasul tatălui său.

Într-adevăr, din efectivul „luceferilor” vor face din nou parte și fundașul central Yabre si cel stânga, Moihedja, care și-au ispășit runda de suspendare contra „șepcilor roșii”. În schimb,  apărătorul Opriș și atacantul Lăsconi sunt tot accidentați și nu vor face deplasarea pe Mureș.  „Trebuie neapărat să luăm punct sau puncte la Arad. Am și jucat un amical cu arădenii, dar acum datele vor fi cu totul altele. Cunoaştem UTA, cei de acolo ne ştiu foarte bine, va fi un meci interesant. Încercăm să scoatem maximum din fiecare joc, iar fiecare punct obţinut este foarte important. Liniştiţi vom fi abia atunci când vom fi matematic salvaţi. Până atunci trebuie să ne concentrăm, să strângem rândurile toţi şi să muncim mult mai mult”, a declarat antrenorul orădenilor, Cristian Lupuţ.

Confruntarea din cadrul etapei a 25-a începe mâine, la ora 11 și nu va fi televizată.

Formații probabile:

UTA: Bodea – Costin, El Hasni, Șeroni, Ciucur – Neagu, Matei – Stahl, Miculescu, Kanda – Rus.

Luceafărul: Moga – Vanya, Yabre, Oros, Moihedja – Mitrică, Prejmerean, Lu, Chiorean – V. Pop, G. Paraschiv.

În altă ordine de idei, clubul UTA continuă campania pentru direcționarea procentului de 2% din impozit către club. Reprezentanții grupării emblemă a orașului vă așteaptă la standurile amenajate în incinta stadionului „Motorul”, în ziua meciului cu Luceafărul Oradea. Formularele pot fi descărcate și de pe site-ul clubului, www.uta-arad.ro, apoi depuse atât la sediul din Calea Victoriei, nr. 20, cât și sâmbătă, la meci. Campania continuă la nivel național până în luna iulie.









8 comentarii

  1. Deci, ATENTIE BAIETII !!! Oradenii vor juca la baioneta acest meci avand in vedere situatia incerta din clasament ,vor da totul ca sa castige acest meci !!! Dar nici UTA. nu poate sta linistita pt. ca, inca nu au venit meciurile grele cu echipele din fruntea clasamentului in care la doua trei meciuri pierdute te pot arunca in zona rosie a clasamentului, deci UTA. nu trebuie sa piarda acest meci pt. a sta linistita pe mai departe si chiar daca va fi in ultima instanta un meci egal, este bine si asa ,orice punct conteaza, FORTA UTA UTA UTA., HAI BAIETII m!!!

    0
    0
  2. Deci, ATENTIE BAIETII !!! Oradenii vor juca la baioneta acest meci avand in vedere situatia incerta din clasament ,vor da totul ca sa castige acest meci !!! Dar nici UTA. nu poate sta linistita pt. ca, inca nu au venit meciurile grele cu echipele din fruntea clasamentului in care la doua trei meciuri pierdute te pot arunca in zona rosie a clasamentului, deci UTA. nu trebuie sa piarda acest meci pt. a sta linistita pe mai departe si chiar daca va fi in ultima instanta un meci egal, este bine si asa ,orice punct conteaza, FORTA UTA UTA UTA., HAI BAIETII m!!!

    0
    0
    1. Egal ??? Daca e pe bune le dam de la 3 in sus , sa fim seriosi….daca e ca la ripensia….x2 mare atunci

      0
      0
  3. Noi mai mereu optimiști și bine ar fi sa ne urmeze și echipa . Munca lor se vede in teren. Vine și momentul cînd și scuzele au o granita . Victoria nu e obligatorie ,dar lupta DA !!

    0
    0
    1. Domnule @Ionescu Gavrila,ca si deobicei,stima si respect.Incerc sa va readuc aminte ca in acest moment,UTA noastra are singurul tzel,acela de a inchega si omogeniza o osatura,un schelet.Nu poate fi denumit obiectiv dar nici lipsa de obiectiv nu este.
      Sa ramanem totusi cu picioarele pe pamant si sa acceptam ca UTA este si va fi probabil in continuare,arbitra retrogradarilor,ba chiar si a promovarilor.Momentan sa ne multumim cu atat,ca sa fiu sincer.In subsolul clasamentului,in afara de Braila,in groapa,vor fi lupte grele.In acelasi timp si la varful clasamentului sita incepe sa cearna.Inca rezista Snagovul,Clinceni…timp in care Cluj si Petrolul ar considera o tragedie in caz de ratare a promovarii,logic.Se pare ca nici Chindia nu se lasa castigand la Mioveni,fara drept de apel.Adica nu vad echipe care sa spuna „pas”…
      Orice ar face UTA…..nu este un sfat,pentru ca nu este de competenta mea,dar grija mare….Atentie la neatentie….La Ripensia am vazut ce nu trebuia…..Daca batem Luceafarul,imi risipesc indoielile,privitoare la acest „arbitraj”!
      Vedem maine!HAI UTA!

      0
      0
  4. Si eu imi doresc 1 solist fara probleme dar pt. aceasta ,baietii trebuie sa lupte cu multa ambitie pt. ca sigur nu va fi un meci usor cu o echipa ranita dupa esecul cu echipa lui U, Cluj si vor lupta pana la ultima picatura pt. a obtine un rezultat bun pe Motorul, asa ca baietii stiu acest lucru si trebuie sa isi ia masuri !!! FORTA UTA UTA UTA , HAI BAIETII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button