UTA Arad

Defensivă utistă cu trei juniori în cazul absenței lui Șeroni? „L-am obișnuit cu ritmul antrenamentelor de Liga 2-a…”





UTA are două absențe certe în meciul contra liderului ligii secunde, pe mijlocașii Coulibaly și Stahl, însă e posibil ca un al treilea fotbalist să rămână în tribună duminică.

Alin Șeroni a acuzat probleme musculare după partida de la Clinceni și nu s-a antrenat normal în această săptămână. „Are o contractură destul de urâtă, s-a pregătit separat în ultimele zile. Păcat, Alin este în creștere ca și joc. E clar, nu e la nivelul dorit, dar va ajunge în curând la fel ca și Alex (n.a. Ciucur), Ionuț (n.a. Neagu) sau Cristi (n.a. Melinte), fotbaliștii care s-au alăturat puțin mai târziu lotului în această iarnă”, susține Cristian Păcurar.

Cu Șeroni pe margine, în meciul școală cu Glogovățul, s-a încercat o formulă defensivă în care și-au găsit locul trei juniori: Ivan și Copaci pe benzi, iar Iuga lângă El Hasni în centrul defensivei. Pentru juniorul de 19 ani, Răzvan Ivan, am vorbi despre debutul ca titular în „alb-roșu” dacă formula va fi menținută și cu Snagovul. „La partida școală chiar am stat sus, în tribună, pentru a urmări atent așezarea echipei în teren, iar Ivan a fost jucătorul pe care l-am urmărit cu o mai mare atenție. Am vrut să văd cum se mișcă atât pe plan defensiv, cât și ofensiv. Până acum, nu l-am folosit de la început, l-am obișnuit cu ritmul antrenamentelor de Liga 2-a, în compania unor fotbaliști cu multă experiență, e posibil să-l folosim duminică. Până la urmă, vorbim despre un fotbalist pe care UTA a dat bani la transfer, care a confirmat la echipa de la care vine, unde a fost și un marcator”, a mai punctat antrenorul secund al „Bătrânei Doamne”.

Răzvan Ivan a strâns și 30 de jocuri internațional la diverse selecționate ale României, avându-i coechipieri printre alții pe R. Baicu (U Craiova), Screciu (Genk), Manolache și Safer (FC Groningen-Olanda). Ivan a început fotbalul la LPS Pitești în 2012 a trecut la Viitorul Argeș, petrecând doi ani la Centrul de Excelență „Tricolorul 11” de la Tg. Mureș. A fost aproape să ajungă la FC Argeș, însă „vulturii” nu au vrut să achite indemnizația de formare (n.a. 7 mii de lei), dar și în vară la CFR Cluj, la echipa secundă, dar echipa din „Gruia” nu a fost fermă, lucru de care a profitat Unirea Alba Iulia. Ziarulunirea.ro suține că transferul lui Ivan din Cetatea Unirii la UTA s-a făcut pentru 12.500 de euro.

15 comentarii

  1. O pierdere mare pt. UTA. accidentatrea lui Seroni , sper ca acel jucator care il va inlocui pe postul lui sa dea randament jucand cu ambitie si determinare ca dealtfel toata echipa .

    0
    0
  2. La Seroni poate juca ușor Melinte. Ivan trebuie să înceapă să creadă cu tărie în tricoul cu nr. 2 La mijloc sunt destule variante. Două piese de baza de la care așteptăm mai mult ,Neagu și Ciucur . În echipa de baza ar fi indicat că Rus sa fie jucat cu precădere de Kanda . Nu trebuie așteptat totul de la Miculescu.Mai mult decit fotbalistic ,echilibru precar ,subțire e la moral . O grije în plus poate apare la arbitru.Mai pun și ăștia piedica. Din prostie ori intenționat. De obicei dau 5% gazdelor !Una peste alta poate fi o victorie. O merita publicul ,echipa ,nea Popa și plătitorii de abonament TV .. Hai UTA !!

    0
    0
    1. Hai Poli ! ce chin pe utisti sa se bazeze pe jucatori banateni , rau a ajuns clona asta .

      0
      0
      1. Chin , nechin, Uta in clasament este peste toate cimisorenele. Chin pt poli ca pare-se ambele vor retrograda

        0
        0
  3. Si eu mi-as dori sa castige UTA. dar ma abtin in ceea ce priveste rezultatul final, vom vedea ce va fi duminica pronostic 1 x 2 , sper sa se termine cu bine si UTA. va castiga, vom vedea duminica, Succes baietii, Forta UTA. !!!

    0
    0
    1. Nelule santem vai mama noastră pe lângă asta mai șanț și cei trei accidentați și uite așa am ajuns sa ne fie frica mai nou să nu pierdem……..mai ales că ” mitici” ne- au cam ” ars” pe unde ne-am au prins………și atunci mă întreb: pe când vor veni acele vremuri la care visam noi toți( superteri U- tei?????????!!!!!.

      0
      0
  4. Bastanule, ai mare dreptate , a ajuns UTA. sa ii fie frica de Snagov, Clinceni, Balotesti, Metaloglobus etc. vai de noi suporterii utisti de pretutindeni !!! Din 1979 de cand a retrogradat UTA. pt. prima data in istoria ei din divizia A si de atuncea pana in ziua de azi UTA. a mers din rau in mai rau chinuindu-se in liga2a ,exceptie facand cateva promovari sporadice si atat !? In 1979 aveam 17ani si imi aduc foarte bine aminte ca, iesind afara cu prietenii la un fotbal, faceau toti misto de mine ca a picat UTA. in B, eram negru de suparare si nu imi venea sa cred,a batut Buzaul UTA. la Arad cu 1-0 si asta a fost, a marcat Tulpan pt. ei si vorba aia Uta il avea pe Dukadam, Domide, regretatul Broschovschi, Nedelcu 2 etc, si cu toate astea UTA a clacat !? Pe parcurs s-a mai incercat ceva cu omul de afaceri din Bucuresti un mare utist dar a fost tras pe sfoara, ce sa mai nu stiu ce sa mai zic, poate odata cu darea in folosinta a noului stadion , or veni investitori potenti si sa o duca pe UTA. acolo unde nu trebuie sa lipseasca niciodata ,in Liga1a si sa redevina ce a fost, greu de crezut dupa cum functioneaza lucrurile in Arad, traim mereu cu speranta ,speranta pe care o astept de 40 ani de cand a retrogradat UTA. , sa traiesti si multa sanatate !!!

    0
    0
    1. Felicitari Nelule pt. fidelitatea fatza de UTA… Si eu o urmaresc si o sustin de o viata, dar in perioada ei de glorie eram aradean si prima dragoste nu se uita niciodata! 🙂

      0
      0
    2. Mare dreptate ai Nelule…… In acel an fatidic 1979 n- am sa uit niciodată ne pregăteam noi puștani sa mergem la meci ( stăteam relativ aproape de stadionul UTA la X- uri x38 aveam 15 ani in graba noastră cum alergam am calcat greșit și mi- am sucit glesna piciorului……..un semn rău pentru UTA in toți acești ani care au urmat????????!!!!.

      0
      0
  5. Zici că suntem un spital, atâtea accidentări, in lanț, jur că n-am auzit vreodată la un alt club…ce doamne iartă-mă faceți acolo, vere?

    0
    0
  6. Realist vorbind, cu toata ambiția, atitudinea si presiunea din momentul actual, echipa cred ca va putea scoate maxim un egal cu goluri 1-1 sau 2-2. Daca prin absurd ar fi sa castigam, ar fi doar printr-o tresărire de orgoliu a jucatorilor gen Rus, Melinte, Kanda sau Miculescu. Ar mai fi si varianta in care Snagovul nu isi dorește cu adevarat promovarea, si ar incepe sa o dea in bara incepand cu meciul de la Arad, dupa 5 victorii consecutive in deplasare, dar astea-s deja basme de Ispirescu.. nu neaparat neplauzibile. Interesant de vazut ce se va intampla Duminica..

    0
    0
  7. Nu il prea intelegh pe Pacurar, sa il ai p Melinte, care a jucat , mult timp fundas central, si sa vrei sa joci cu un copi in aparare, imi pare ceva ..tare ciudat,..sa nu zic altcumva. Dar „fiecare pasare pe limba ei piere” !. Nu va steptati ca Snagovul ” sa nu vrea promovarea”- e chiar o prostie, ideea asta- , chiar cred ca doreste ” sa rezolve” meciurile astea neutre, cu orice pret. veti vedea asta !. Cit despre UTA ..te poti astepta…la orice !

    0
    0
  8. Greu, foarte greu o sa fie meciul cu Snagovul dar dupa declaratiile lui Ciucur ca, ei trebuie sa o scoata la cap cu UTA. din acest impas , cred ca vom avea speranta ca vor da totul in acest meci pe teren si vor castiga, ramane de vazut ceea ce se va intampla maine de la ora 13 !!! FORTA UTA., HAI BAIETII CA SE POATE !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button