Rugbiștii arădeni au început cu un eșec play-outul, Galațiul ia o opțiune serioasă pentru victoria finală

Rugbiștii arădeni au început cu un eșec play-outul, Galațiul ia o opțiune serioasă pentru victoria finală

CS Univesrsitatea Arad și-a propus să câștige play-outul Diviziei Naționale la rugby, dar startul a fost cu stângul. RCM Galați s-a impus chiar la Arad și a luat o serioasă opțiune la victoria finală.  Cel puțin pe hârtie, cea de-a treia participantă, CSM Sibiu este inferioară adversarilor săi și confruntarea de ieri, de pe arena „Banatul” poate fi considerat un derby la vârf.

După 5-0 la pauză, moldovenii au oprit tabela la 27-7, punctele arădenilor fiind opera lui Cheregi (eseu) și Szucs (transformare). „Trebuie să recunoaștem că, cel puțin în acest meci, au fost mai buni decât noi. Sigur, în special prima repriză a fost extrem de echilibrată, am avut și noi câteva atacuri bune, dar ne-am pripit și nu am marcat. Într-adevăr, Galațiul are acum prima șansă să câștige acest mini play-out, dar vom încerca să-i întoarcem în Moldova”, a spus Marian Grindei, antrenor și jucător la CS Universitatea.

Dulghheru, Marica, Argintaru – A. Farcaș, Grindei – Postolachi, Cristea, D. Stoica – Perici, Munteanu – Vaidovici, Nastiuc, C. Farcaș, Burai – Szucs, plus Pasztor, Roșianu, Dancu, Popescu, Țucudean, Bordea și Cheregi au fost „studenții” intrați pe teren ieri în disputa cu RCM Galați

Facebook Comments
0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.