Fotbal judetean

Succesul care pune pe gânduri stafful „grănicerilor”, oaspeții acuză arbitrajul: Frontiera Curtici – ACS Socodor 4-1





Curticiul și-a revenit cu trei puncte după insuccesul de la Felnac, dar stafful tehnic al „grănierilor” a căzut mai degrabă pe gânduri după prestația lui Alin Mihai et. comp. „Singurul aspect pozitiv e rezultatul, deși eu sunt genul de antrenor ce nu pune mare preț pe acest lucru, mai ales când nu mai avem un obiectiv clar. Chiar dacă am avut absențe grele, cine a intrat pe teren trebuia să joace fotbal”, a fost concluzia succintă a lui Flavius Moisă.

Chiar și fără Gurban, Gligor, Avrămuțiu și Nedea, toți cu probleme medicale, Frontiera a început bine meciul. Brândușe a obținut un penalty din duelul cu Ardelean și Alin Mihai nu a greșit de la punctul cu var. Treptat, însă, Socodorul a preluat frâiele partidei, iar după ce a ieșit și Gavriș (deplasare de rotulă) de pe teren, dominarea a fost și mai clară.

Egalarea a venit, însă, după pauză, mai precis în minutul 51. Atunci, Pirtea l-a găsit pe Dema la marginea careului și acesta a trimis plasat: bară-bară-gol. Oaspeții au simțit că se poate și s-au considerat dezavantajați la câteva decizii ale „centralului” Ardelean. „Am avut cel puțin două penalty-uri clare, la henț în careu al gazdelor și la faultul lui Trifoi asupra lui Bibarț. În loc să ni se dea ceea ce era normal, arbitrul Ardelean ni l-a eliminat pe Pirtea pentru proteste. Nu mai înțelegem nimic, acest arbitru a condus ieri meci de Liga 2-a, tocmai la Mioveni și azi a fost delegat și la partida noastră, la nici 24 de ore, o parte dintre ele petrecute pe drum. Dar, oricum, nu cred că a fost vorba despre oboseală, ci despre altceva. În fine, nu meritam să pierdem acest meci și nic nu cred că-l pierdeam dacă jucam  11 contra 11 până la final. Chiar dacă am avut și noi două absențe foarte importate, pe Mariș și Faur”, a spus Tiberiu Darazs, antrenorul socodorenilor.

Într-adevăr, din minutul „roșului” (65) luat de George Pirtea, Frontiera a prins din nou aripi și a avut un final perfect de meci. În minutul 8o, pe o contră, Olariu a pasat filtrant, Brândușe a pătruns în careu și l-a învins pe Vaida. Înainte de a ieși de pe teren, L. Olariu a făcut 3-1, printr-o lovitură de cap după cornerul lui Vereș. Dar, și înlocuitorul lui „Oală” avea să-și înscrie numele pe lista marcatorilor. De această dată, centrarea i-a aparținut lui Morar și Cornean a scris concluzia meciului tot cu o lovitură de cap: 4-1!

Curticiul face punctaj de podium (37), dar golaverajul o ține deocamdată pe locul 5. „Așa cum am spus, prestația de azi nu ne face deloc cinste. Oaspeții meritau mai mult, poate chiar și victoria, e clar că după ce au rămas cu un om în minus, lucrurile s-au schimbat în favoarea noastră. Sigur, când îți lipsesc 4-5 jucători titulari e normal să ai probleme de exprimare, dar și restul sunt în lot pentru a ne ajuta. I-am și așezat după clasicul 4-4-2 ca să nu le ofer prea multă bătaie de cap din punct de vedere tactic și tot nu a fost bine”, a mai spus tânărul antrenor al Frontierei.

Formații:

Curtici: Trifoi – Gavriș (36 M. Radu), Al. Don, O. Moisă, Vereș – Morar, Ursoi (88 Al. Crișan), Hanc, L. Olariu (85 Cornean) – Al. Mihai (86 Liga), Fl. Brândușe.

Socodor: Vaida – Todincă, Bibarț (85 Fekete), Gherheș, D. Ardelean – Turcuș, Fl Dema – Chiș (46 Rafila), Pirtea, I. Covaci – S. Mako.

Arbitri: Mircea Ardelean – Cristian Căsuș, Cristian Takacs. Observatori AJF: Leontin Buda, Ioan Hamza.

2 comentarii

  1. Ce bine ar fi daca fiecare si ar vedea de ttburile lui si nu ce fac altii.
    Cand pierd: arbitrul, terenul, natura.
    Cand castiga: am muncit mult.
    Lasati ne cu dumele astea.
    Nu va obliga nimeni sa jucati meciuri oficiale. Dar voi chemati arbitrii si la amicale ca alfel v ati scoate ochii la propriu.
    Azi poti pierde dar etapa viitoare poti castiga din aceleasi greseli ale: adversarilor, arbitrilor

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button