31/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

UTA îl are în curte pe unul dintre cei mai talentați fotbaliști români născuți în anul 2001. David Miculescu a devenit titular incontestabil în „alb-roșu” de etape bune, evoluțiile sale atrâgând deja atenția multor cluburi din țară și străinătate. Chiar în ultimele zile de mercatto s-a vorbit despre posibile oferte concrete pentru tânărul mijlocaș ofensiv de la FCSB sau CSU Craiova, însă sună și „sirene” externe.

Astăzi, în tribuna oficială a arenei „Motorul”, la partida dintre UTA și FC Snagov (3-1) a fost prezent însuși șeful scouterilor lui AC Milan. Ivano Pastore a venit la meci însoțit de ex. utistul Bogdan Apostu, șeful firmei de impresariat Fusion Group Agency, Dinu Maghici, reprezentantul aceleași Agenții în zona de vest a țării, dar și de un alt italian, Luigi Maione, proprietar al unei faimoase școli de fotbal din Napoli (Real Casarea) premiată de UEFA. Din informațiile noastre, înaintea lui Pastore au mai asistat la partidele „Bătrânei Doamne” alți doi scouteri puternicului club din Peninsulă, iar referințele acestora au fost bune din moment ce a ajuns la Arad și șeful lor. La „oficială”, în zona celor patru a stat și Gheorghe Constantin, fost conducător la UTA în două mandate.

David Miculescu a făcut un meci bun contra fostului lider, obținând – între altele – penalty-ul din care Rus a înscris golul de 2-1. Dar, talentatul fotbalist a fost la originea și altor faze, la una dintre ele același Cipri Rus putând marca fără probleme spre finalul primei reprize. Miculescu a părăsit pe targă terenul astăzi, fiind înlocuit cu Costin, dar accidentarea sa la șold nu pare a fi gravă.

Să mai spunem că la meciul de azi a fost prezent și Cătălin Sărmășan, impresar orădean interesat și el direct de ascensiunea utistului Miculescu.

8
1
%d blogeri au apreciat: