UTA Arad

Șeful scouterilor lui AC Milan, cu ochii pe utistul Miculescu





UTA îl are în curte pe unul dintre cei mai talentați fotbaliști români născuți în anul 2001. David Miculescu a devenit titular incontestabil în „alb-roșu” de etape bune, evoluțiile sale atrâgând deja atenția multor cluburi din țară și străinătate. Chiar în ultimele zile de mercatto s-a vorbit despre posibile oferte concrete pentru tânărul mijlocaș ofensiv de la FCSB sau CSU Craiova, însă sună și „sirene” externe.

Astăzi, în tribuna oficială a arenei „Motorul”, la partida dintre UTA și FC Snagov (3-1) a fost prezent însuși șeful scouterilor lui AC Milan. Ivano Pastore a venit la meci însoțit de ex. utistul Bogdan Apostu, șeful firmei de impresariat Fusion Group Agency, Dinu Maghici, reprezentantul aceleași Agenții în zona de vest a țării, dar și de un alt italian, Luigi Maione, proprietar al unei faimoase școli de fotbal din Napoli (Real Casarea) premiată de UEFA. Din informațiile noastre, înaintea lui Pastore au mai asistat la partidele „Bătrânei Doamne” alți doi scouteri puternicului club din Peninsulă, iar referințele acestora au fost bune din moment ce a ajuns la Arad și șeful lor. La „oficială”, în zona celor patru a stat și Gheorghe Constantin, fost conducător la UTA în două mandate.

David Miculescu a făcut un meci bun contra fostului lider, obținând – între altele – penalty-ul din care Rus a înscris golul de 2-1. Dar, talentatul fotbalist a fost la originea și altor faze, la una dintre ele același Cipri Rus putând marca fără probleme spre finalul primei reprize. Miculescu a părăsit pe targă terenul astăzi, fiind înlocuit cu Costin, dar accidentarea sa la șold nu pare a fi gravă.

Să mai spunem că la meciul de azi a fost prezent și Cătălin Sărmășan, impresar orădean interesat și el direct de ascensiunea utistului Miculescu.









Un comentariu

  1. La AC Milan, Head of the Scouting Area este Geoffrey Moncada. Cel ce a venit la Arad, Ivano Pastore, pare a fi doar unul din multii scouteri pe care-i are Milan. Oricum, era cam prea de tot ca seful scouterilor de la Milan sa vina la Arad, pe Motorul, pentru Miculescu. Cu tot respectul pentru Miculescu, dar unul ca Moncada vine pt jucatori care s-au remarcat la un nivel mult superior fata de cel la care Miculescu joaca azi. Miculescu n-a jucat anul trecut la Nationala u17 (cea care s-a facut de ris la turneul Elite din Ungaria), n-a jucat anul acesta la u19 (da, are doar 18 ani, dar putea fi selectionat), nu e campion national de juniori, nu joaca la vreo echipa de prima liga etc.
    Cred ca se pune prea mare presiune pe acest baiat. El poate ajunge un fotbalist foarte bun, nimic de zis, dar nu-l mai laudati atit de mult fiindca nu cred ca e bine. Altfel, comparati cifrele lui Miculescu cu cele ale lui Man la aceeasi virsta (17 ani si 11 luni).
    Orcium, ii doresc lui Miculescu mult succes si sa ajunga departe !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button