UTA Academie

Weekendul perfect al UTA-ei a fost completat de juniorii Under 19 și Under 17: Echipa lui Aslău și Petcuț – la al doilea succes stagional





Weekend perfect pentru echipele „Bătrânei Doamne”. „Roș-albii” au obținut succese pe linie, în Liga 2-a, Liga 4-a, Under 15 Elite, iar cireșele de pe tort au venit în întâlnirile juniorilor Under 19 și 17.

Duma – omul cu golul, Opric a parat un penalty

Juniorii mari au primit astăzi vizita celor de la Râmnicu Vâlcea, în cadrul etapei a 18-a a Ligii Elitelor. Elevii lui Sandu Gaica și Adi Ungur au început foarte bine partida reușind să deschidă scorul în minutul 14. Duma a primit o minge peste apărarea oaspete, a pătruns în careu talonat de un adversar și a plasat mingea cu latul în poartă. Utiștii au ratat desprinderea prin numeroasele ocazii avute, inclusiv în minutul 38, când Răzban a driblat inclusiv portarul, dar mingea a atins plasa laterală.

În repriza a doua oaspeții au intensificat presiunea, iar în minutul 65 au primit o lovitură de pedeapsă. Opric a ghicit colțul și a păstrat avantajul echipei sale. Adversarii au lăsat garda jos, dar contrele UTA-ei nu au avut finalitate. Deși ultimele minute i-au găsit pe utiști în zece, Onișor părăsind terenul accidentat, scorul a rămas neschimbat, 1-0.

UTA U19: Opric – Pătlăgică, Cocriș, Pașcu, Mohaci, Sfîrlea, Petcuț, Ursoi, Răzban, Duma, Jula. Au mai jucat: Turcanu, Onișor. Rezervă: Zamfir.

A doua victorie stagională, „lanterna roșie” poate fi pasată

În cadrul etapei a 13-a a Ligii Elitelor U17, UTA a găzduit-o pe Interstar Sibiu. A fost un meci de luptă în care tinerii antrenați de Aslău și Petcuț au făcut risipă de efort, bătându-se pentru fiecare minge. Acest lucru și accidentările au făcut ca în primele 27 de minute staff-ul utist să fie nevoit să facă trei schimbări, inclusiv la nivel de portari. Proaspătul intrat Măcean s-a achitat bine de sarcini, având câteva intervenții salvatoare.

Singurul gol al partidei a venit în minutul 65, când, după o succesiune de cornere, Turc a centrat în careu, iar Rotea a marcat cu capul. „Este a doua victorie și mă bucur pentru copii. Le-am spus că trebuie să luptăm până la capat să scăpăm de ultima poziție (n.a. diferența de locul 8 ocupat de Ardealul Cluj e acum de doar 2 puncte). A fost un meci în care au vrut și s-au dăruit, iar rezultatul a fost pe măsură“, a declarat Mircea Aslău pentru uta-arad.ro.

UTA U17: Manea – Turc,  Maier, Găină, Miclea, Gădărici, Merca, Mercioiu, Rotea, C. Moldovan, Aslău. Au mai jucat: Palea, Măcean, Nădăban, Uzum, B. Moldovan. Rezerve: Cleuță, Pană.

 









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button