UTA Arad

Șeroni s-a deblocat înaintea lui Kanda: „L-am văzut că vine hotărât, Bodo nu s-a prezentat la punctul cu var”





După ce a avut trei penalty-uri împotrivă în partidele cu Luceafărul Oradea și Academica Clinceni, UTA a reușit „dubla” de la punctul cu var în disputa cu Snagovul. Ambele lovituri de la 11 metri au fost clare, până și Eugen Trică lăudând arbitrajul lui Omar Dumitrică.

Dacă primul penalty l-a transformat golgheterul Cipri Rus, al doilea a avut un executant surpriză. Până și pentru banca tehnică. „Există trei executanți, fără vreo ordine anume: Cipri Rus, Miculescu și Kanda. Bodo era obosit, David ieșise deja, iar Cipri l-a lăsat pe Alin Șeroni. Toți își doresc goluri, e bine că au această atitudine”, a spus Cristi Păcurar la finalul disputei câștigată cu 3-1 în fața ilfovenilor lui Trică.

După ce Copaci a fost faultat în careu de Tazouti, Rus și Șeroni și-au disputa mingea pentru câteva secunde, până la urmă execuția aparținându-i puternicului fundaș central. „La al doilea penalty, l-am văzut pe Șeroni că e foarte hotărât și își dorea foarte mult să bată. Am zis să nu facem un caz din chestia asta, pentru că eu eram cel desemnat să execut. Alin a executat foarte bine, a marcat, și asta contează. Într-adevăr, Kanda este al doilea desemnat să execute, dar nu a venit atât hotărât. Era important și pentru el să marcheze, dar nus-a prezentat la punctul cu var. În schimb, Șeroni a venit în pas alergător, foarte determinat”, a explicat și Ciprian Rus.

Așadar, Alin Șeroni reușește primul gol în „alb-roșu”, în timp ce Bodo Kanda, un fotbalist cu profil ofensiv mai are de așteptat. „Rămân la părerea că prestațiile lui Bodo vor fi și mai bune, dar are nevoie de un prim gol. E un marcator și el, pe lângă alte multe calități pe care le are în jocul ofensiv”, a mai spus căpitanul UTA-ei, care a fost coleg cu fotbalistul crescut la Dinamo și la Dunărea Călărași, în Liga 2-a.

FOTO: UTA Media Design

Un comentariu

  1. BRAVO BAIETII, A-TI FOST EXTRAORDINARI , AM TRAIT ACEST MECI FOARTE INTENS IN FATA TV. SI MI-ATI PRODUS O BUCURIE FOARTE MARE , VA MULTUMESC, FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA Arad !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button