Arhivă articole

Gimnastica artistică s-a întors după mulți ani în Polivalentă cu ocazia Cupei „Emilia Eberle”, într-o repetiție generală pentru „naționalele” din mai

Polivalenta arădeană a găzduit din nou, după mulţi ani de aşteptare, o competiţie oficială de gimnastică artistică. E vorba de a doua ediţie a Cupei „Emilia Eberle”, competiţie pregătitoare pentru Naţionalele junioarelor mici. La întrecerea din oraşul nostru au luat parte sportive de la zece cluburi din ţară, printre care şi cele reprezentând clubul gazdă şi organizator, CSM Arad. Micile gimnaste pregătite de Ciprian Hegyi şi Carina Franiov s-au remarcat, obţinând următoarele rezultate: locul 1 cu echipa junioare 3 nivel 2 (10 ani), individual compus – loc 1 Marinescu Ayiana, tot ea a câștigat aurul pe toate aparatele; Iagăr Ioana – loc 3 individual compus, locul 3 la sărituri şi sol și locul 2 la bârnă; Kasler Daria, locul 3 la bârnă și sol şi Dota Lorena, locul 3 la sărituri și chingi. Toate aceste fete, împreună cu Zainea Daria au format echipa câștigătoare. A mai concurat și Rusu Daiana la nivelul 1 (9 ani), descurcându-se bine la primul ei concurs.

Naţionalele, după 25 de ani, la Arad!

În sală a fost prezentă și mama Emiliei Eberle, premiată pentru toate rezultatele acesteia și pentru contribuția adusă gimnasticii arădene. „Vrem să mulțumim DJTS și CSM Arad pentru sprijinul acordat pentru această competiţie, dar nu în ultimul rând și sponsorului principal, Dako Sport Concept. Ne-au mai fost alături Libra, Zafer Trans, Prima plus, Asociația Județeană de Gimnastică Arad şi RCPF Colector Business”, spune antrenorul CSM-ului, Ciprian Hegyi. Urmează două competiții foarte importante în vederea pregătirii Campionatului National al junioarelor 3, la Oneşti și Bârlad, iar în 15-17 mai, după 25 de ani de pauză, va avea loc Campionatul Naţional, la Arad!

csmarad.ro

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.