UTA Arad

Utiștii, între autocar și avion în „operațiunea Balotești”: Șeroni e suspendat, coboară Melinte în apărare?





Ecourile prețiosului succes cu FC Snagov s-au stins, iar echipa fanion a Aradului a demarat preparativele pentru cea de-a treia deplasare a anului. Cum precedentele s-au terminat cu eșecuri fără gol marcat: 0-1 cu Ripensia și 0-2 cu Clinceni, stafful tehnic utist e pus în gardă. Cu toate că Baloteștiul nu e de calibrul adversarilor pomeniți, însă – poate – cea mai însetată de puncte dintre cele trei.

Ilfovenii antrenați de Gică Mihali, fost „secund” al arădenilor în mandatul lui Adrian Mihalcea își joacă, sâmbătă, printre ultimele șanse de a se agăța de un loc ce i-ar permite să joace și la anul în Liga 2-a. Pe de altă parte, „roș-albii” doresc să se urce pe un valul victoriei cu fostul lider și să înceapă o serie pozitivă.

Din păcate, absențelor de duminică se mai adaugă cel puțin una. Alături de Stahl și Coulibaly, va rămâne acasă și Alin Șeroni, care a „cules” al patrulea „galben” al sezonului și e suspendat. În aceste condiții, pentru a nu apela la o linie de fund cu trei junori: Ivan, Iuga și Copaci (alături de El Hasni), Ionuț Popa și Cristi Păcurar se gândesc la coborîrea lui Cristi Melinte de la mijlocul terenului. Matei și Hrezdac au apoi cele mai mari șanse să joace lângă Neagu contra Baloteștiului. Bineînțeles, dacă nu vor interveni probleme de ordin medical în această săptămână, unii jucători acuzând ieri și azi dureri din cauza suprafeței sintetice ce nici măcar nu a mai fost udată recent.

În fine, „oficialii” utiști au decis ca deplasarea spre județul Ilfov să se facă după „modelul Clinceni”: plecare cu autocarul vineri dimineața. În schimb, drumul spre casă va fi parcurs cu avionul, ce decolează de la București sâmbătă, la ora 18,05. Conducerea arădeană ține cont de „intermediara” de miercuri, când la Arad sosește Pandurii Târgu Jiu. Apoi, sâmbătă, 13 aprilie, „roș-albii” se întorc din nou în Capitală pentru „duelul” cu Metaloglobus. Niciuna dintre aceste trei întâlniri, începând de la cea sâmbătă, de la Balotești, nu va fi transmisă la TV.









7 comentarii

  1. La Balotești trebuie continuat drumul spre jocul arătat cu Snagov. Nu vorbim de un rezultat anume. Ne interesează jocul. Atunci vin și puncte. În contextul din coada clasamentului ,cu Farul sau Aerostar echipe ca cea cu care arădenii vor juca nu are ce căuta prin B ! Pentru ei gluma ia sfârșit și așa . Pot fi încercați pe final și cei care nu prea joaca. Dacă nu acum ,când ?? Repetam etapele se ard natural și nu contează rezultatul , ci mișcarea întregului lot. In ultimile 2,3 jocuri pot fi încercațiși jucători că Oroian sau Merian Hagi promovează în A ,oameni de 17 ani Afara de o banca ,trebuie să apară și mult asteptata UTA II !!

    0
    0
    1. Jocul frumos, care nu aduce si rezultate pozitive nu poate fi un obiectiv. Tinerii din lotul clubului UTA nu pot fi comparati cu cei crescuti de Hagi ( La Hagi toti invata aceiasi „partitura”, toti au antrenamente fizice , pentru dezvoltare armonioasa). La UTA exista atita lipsa de continuitate, atata inconstanta, incat nu pori sa nu te gandesti si la …alte chestii. Farul si Aerostar chiar joaca fotbal deschis, UTA nu va fi dinainte castigatoare. In plus, inca nu putem spune ca am scapat de retrogradare ( noi aia,…care la inceput…ne laudam ca vroiam …promovarea)

      0
      0
  2. Deplasari grele intr-un timp foarte scurt , Balotesti apoi Pandurii un meci greu si apoi la Metaloglobus apoi vine Chindia !!! UTA. trebuie sa duca increzatoare la Balotesti si sa castige , nu va fi usor, cu Pandurii acasa greu dar trebuie castigat si acest meci, la Metaloglobus destul de greu de castigat apoi vine Chindia la Arad un meci care pe care !!! HAI FALCA CU STADIONUL CEL NOU ODATA , oare cat sa se mai chinuie baietii pe acel sintetic ca dupa fiecare meci numai de accidentari au parte !!!

    0
    0
  3. Nu este nimic stins,dupa meciul cu Snagov,ba dimpotriva….am vazut ca daca se vrea,se poate,deci asteptam aceeasi atitudine….Atat!De la Balotesti trebuie venit solist cu 3 puncte!Aplauze!!!

    0
    0
  4. Inca una,de dupa cortine….Dupa debutul lui Man la Nationala,cunoscandu-se clinciurile lui Contra/versus Behhhecali,Dragan trebuie sa pregateasca lada de bere…In ciuda „p…lii”,asa a fost sunat de catre Mihalcea….Sa radem cu Becali….Inca nu este clar ca 100.000 Euro,sunt eligibili din momentul debutului lui Man,sau de la 30 zile de la facturare?
    Cu TVA,sau nu?De asteptat ca Becali va incerca orice ca sa nu plateasca.
    Ceea ce ma incanta,este faptul ca UTA,nu mai accepta nici o smecherie din partea ciobanului,nici macar procentul de 11%,dintr-un viitor transfer,oriunde…..ca sa nu-l primeasca….Smile..asa sa fie!Amin!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button