Crisul Chisineu-CrișȘoimii Lipova

Lipova – Crișul, penultimul derby arădean al returului Ligii a 3-a! Pop: „Avem ocazia să spălăm rușinea” v.s. Cherecheși: „Cu dăruire și șansă putem câștiga”





Etapa intermediară la Liga 3-a vine la „pachet” cu penultima „ciocnire” arădeană a returului. Crișul Chișineu Criș se deplasează pe terenul rănitei formații din Lipova, care, după dușul rece de la Cermei (1-5) , a pierdut pentru prima oară în acest sezon poziția de lider în seria a IV-a. Dar, „șoimii” au rapid șansa revanșei și chiar cea de a reveni pe primul loc, ținând cont și de deplasarea grea a „sămădăilor” la Dumbrăvița.

Rănile sunt destul de adânci în rândul lipovanilor după eșecul de sâmbăta trecută, dar nu există timp de jelit. „Meciul acesta, după numai trei zile după ceea ce s-a întâmplat la Cermei, vine la momentul potrivit. Avem ocazia să spălăm rușinea de sâmbătă și să începem o nouă serie de rezultate pozitive. Așadar, ori ne ridicăm rapid de la pământ, ori mergem lângă Sebiș pe la mijlocul clasamentului. Așteptăm și noi reacția jucătorilor la acest meci, vrem să vedem câtă personalitate și mândrie au. Un meci Lipova – Crișul în Liga 3-a nu poate fi numit un derby, derby-urile se joacă de la Liga 2-a în sus. E un meci ca oricare altul pentru noi, ce se va disputa sub auspiciile deja amintite”, spune Radu Pop, președintele vice-liderului.

 

În schimb, Crișul Chișineu Criș vine după o demonstrație de forță în fața „lanternei roșii”. A fost 5-0 pentru trupa lui Adi Abrudean, care are – astfel – un moral mai bun decât adversarii de mâine după al treilea rezultat pozitiv consecutiv. „Este clar că niciuna dintre cele două echipe nu a început cum și-ar fi dorit returul și sunt în căutarea drumului drept. Noi putem spune că am avut și destul ghinion cu accidentările și suspendările ce s-au abătut asupra noastră, ca să nu mai vorbim de unele ratări mari ce ne-au privat de niște puncte cu Reșița și Avrig. E bine că, totuși, ne-am mai revenit în ultimele etape, iar cu dăruire și șansă putem câștiga mâine, la Pîncota, pe terenul prietenului meu Radu Pop. Sper să fie un meci frumos, cel mai bun să câștige, dar – oricum- părerea mea rămâne aceeași și anume că niciun club din județul Arad, exceptând-o pe UTA, nu are forța să evolueze în Liga 2-a”, susține Daniel Cherecheși, managerul Crișului.

Fiecare combatantă are trei absențe certe pentru meciul de mâine, de la ora 17, de la Pîncota. După meciul de la Cermei, „șoimii” i-au pierdut pe Filimon și Dobrean (suspendați), iar Gherasim e accidentat. În schimb, pe teren revine Denis Rusu, suspendat în ultimele două runde, iar portarul Filip e incert. De partea cealaltă, Tătar, Ianc și Modan rămân în infirmerie, ultimul chiar urmând să se opereze de menisc pe 13 aprilie, la Cluj.

Formații probabile:

Lipova: Jianu – Savin, Bercu, Vasiu, Burlă – Istrate, Poiană, M. Popa, D. Rusu – Trabalka, Sulea.

Crișul: Dagău – Ciornei, Lazăr, Pavel, Siminic – Clej, Gâlcă, Suslak– Piț, Matei, Bozian.

Arbitri: Alin Olaru (Râmnicu-Vâlcea) – Gheoghiță Bălan, Cristian Cosmescu ( Argeș)

Observatori: Dan Miholcea (Bocșa), Cristian Gîț (Deva).

Meciul îl puteți urmări în format live-text pe sportarad.ro, dar și în format video, pe TV Arad.

2 comentarii

  1. Auzi și pe Cherecheș că nici un club din județul Arad nu are puterea să joace în b..bine că are cugirul sau Dumbrăvița..și eu care o vedeam tocmai pe Crișul pretendentă la promovare după aducerea lui Tatar, Bozian și Matei, credeam că trag la promovare..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button